31 Ara 2020
Aralık 31, 2020

2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

0 Yorum

HÜLYA ATAŞCIOĞLU ASTROLOJİ AKADEMİSİ 

2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

BENGÜ KOÇ (OCAK, ŞUBAT, MART)

OCAK 2021

KOÇ BURCU/2021

Kendiniz için dönüşüm yaşayacaksınız.Yakın çevrenize fikirlerinizi anlatacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu yıl kariyer alanınızda titiz ve düzenli çalışma ile başarıya ulaşabilirsiniz Sosyal çevrenizde değişiklik olabilir. Yeni flörtler başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Eşin geliri veya miraslardan gelecek maddi kaynaklarınız için mücadele vermeniz gerekebilir.  Yurt dışı seyahati veya eğitim planınız varsa gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA BURCU/2021

Ani iş fırsatları, kendi işini yapma imkanı yakalayabilirsiniz. Kariyer alanında kendinizi anlatma fırsatı yakalayabilir, bununla birlikte yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Sert çıkışlar yaparsanız gelecek fırsatları kaçırabilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafından aldatmalara karşı dikkatli olmalısınız. Yükseköğretime başlayabilir, yurt dışı seyahatine çıkabilir  sosyal medyada tanıtımlar yapıp başarı elde edebilirsiniz. Aileden iş ve meslek konusunda destek görebilirsiniz. Eşin kazancı veya miraslarla ilgili konularda hukuki süreçler yaşayabilir fedakarlık  yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER BURCU/2021

Kariyerinizde ani bir yükseliş olabilir. Beklemediğiniz bir yerden iş teklifi alabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı işlerden para kazanabilirsiniz. Yaptığınız konuşma ve anlaşmalara dikkat etmeli yanlış anlaşmalara mahal vermemelisiniz. Kontrolsüzce para harcamalarına ve kredilere dikkat etmelisiniz. Sosyal çevreniz fikirlerinize önem verecek ve çevrenizde dikkat çekeceksiniz aynı zamanda başarı sağlarken düşman edinebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU/2021

Eşinizle birlikte ortak iş yapabilir ani evlilik kararı alabilirsiniz. Krediler borçlarda sorun yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sosyal çevrenizle ani tartışmalara olabilir. Eşin geliri ve miraslar ilgili gündem olabilir. İş hayatınızda çok çalışmanız gerekebilir. Kardeşler akrabalarla fikir ayrılığına düşebilirsiniz.Yükseköğretime başlayablirsiniz.

ASLAN BURCU/2021

Eşinizle ilgili gerilimler olabilir. Kariyer alanında mücadele edebilirsiniz. Bu günlerde ani kararlar vermemeye çalışın. İş değişimi kararı alabilirsiniz. Ev alamaya veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş dünyanızda yeni biriyle tanışıp flört edebilir aynı zamanda maddi kaynaklarınızı arttırabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU/2021

Çocuklarla ilgili gündemler, kariyerle ilgili değişim dönüşüm olabilir güzel teklifler alabilirsiniz. Uzak yolculuklara çıkabilirsiniz. Mahkemelerle ilgili gündemler olabilir. Finansal konulara dikkat etmelisiniz. Eğitimle ilgili konulara ani kararlar vermemelisiniz. Seyahatleriniz iptal olabilir. Zihinsel karmaşalar yaşayabilirisiniz. Evinizi taşıyabilir, evlilik ve ortaklı işlerinizde pürüzler çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU/2021

Aile yuva ile ilgili gündemler, yeni ev alımı veya evde tadilat yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Kariyerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Miras ve eşin gelirinde kayıplar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarla ilgili sorunlar çıkabilir. Ortaklı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Eski sevgilinizden haber alabilir, çocuklarla ilgili eski bir konu gündeme gelebilir.

AKREP BURCU/2021

Kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgi mücadele etemeniz gereken konular gündemde olabilir. Kariyerle ilgili yeni projeler gelebilir. Flörtünüzle seyahate çıkabilir eğitim programına katılabilirsiniz. Eşinizin gelirlinde artış olabilir ek bir iş yapmaya başlayabilir.

YAY BURCU/2021

Para kazanmak için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Bu güne kadar alıştığınız yöntemleri değiştirerek yeni iş fırsatları yakalayabilir ortaklı yeni bir işe girebilirsiniz. Çocuklarla ilgili zorluk, yakın çevreyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yurt dışına seyahat düşünebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili gündem oluşabilir.

OĞLAK BURCU/2021

Kendinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Estetik ameliyat, zayıflama gibi güzellik girişimleriniz olabilir. Çocuklarla ilgili ani gelişmeler olabilir. Flörtünüzden ayrılabilir veya bir aşka aniden başlayabilirsiniz. Çalışma alanınızda ek bir para kaynağı yaratabilirsiniz, ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortaklı  işlerinizle evliliğinizde sorunlar çıkabilir.

KOVA BURCU/2021

Yeni düşünceler fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda hareketlilik olabilir ani olaylar yaşayabilirsiniz. Evlilik ortaklıkla ilgili konular yaşayabilirsiniz. Ev değiştirebilir ikili ilişkilerde sonlanmalar yaşayabilirsiniz.Verdiğiniz kararlarda dikkatli olmalısınız.

BALIK BURCU/2021

Kardeşler, komşularla ilgili beklemediğiniz olaylar yaşayabilirisiniz. Sosyal çevrenize yeni kişiler girebilir, bazı arkadaşlarınızla aranız bozulabilir. İş hayatınızda gizli düşmanlarınız olabilir dedikodular duyabilirsiniz. Kariyerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

ŞUBAT 2021

KOÇ BURCU/2021

Sosyal çevrenizde değişiklik yapabilir, tanıştığınız kişilerle güzel bir iletişim kurabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevrenizle ilgili olumlu gelişmelere şahit olabilirsiniz veya ev alabilirsiniz. Kariyerinizde değişiklik yaparak yükselebilirsiniz. Yeni işinizde fedakarca çalışıp kendinizi kurban hissedebilirsiniz. Yurt dışı seyahatler, eğitim için yurt dışına çıkmak için karar alabilirsiniz.

BOĞA BURCU/2021

Ani  iş teklifi, kendi işini yapma fırsatı doğabilir. Kendinizi ifade edeceğiniz ortamda bulunabilir ancak yanlış anlaşabilirsiniz. Fevri çıkışlarla gelecekteki iş fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Arkadaşlar tarafından aldatmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Miras veya eşin gelirinin artmasıyla parasal gücünüz artacaktır. Aileden iş, meslek konusunda destek görebilirsiniz. Bu yıl en çok kariyere odaklanmalısınız.

İKİZLER BURCU/2021

Hayat bir sürpriz yaparak kariyerde yükseliş yaşayacaksınız. Beklemediğiniz bir an ve yerden iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantıları ile para kazanabilirsiniz. Yapacağınız konuşma ve anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Beklenmedik harcamalarınız ve kredilere dikkat edin. Düşüncelerinize önem verilecek ve dikkat çekeceksiniz. Sosyal çevrenizle mücadele edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU/2021

Borçlanma kredilerle ilgili gündemler çıkabilir. İnançlar, eğitim konusunda gidilmesi gereken yerlere dikkat etmek gerekir. Yapılan planlar netleşmeyebilir. Eşle veya ortaklı işlerimizde gündemler oluşabilir. Sosyal çevrenizde sorun yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorun yaşayabilir, kariyeriniz için fedakarlık yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU/2021

Evlilik yapacaklar güzel ve uzun vadeli evlilik yapacaksınız. İlişki ve kariyerde  ani bitişler olabilir. Parasal konularda sıkıntılar, eşin geliri ile ilgili bir sorun çıkabilir. Hukuksal bir konu için mücadele edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili konular gündem olabilir.

BAŞAK BURCU/2021

İş dünyasında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ticarette parasal harcamalara dikkat etmelisiniz. Eğitiminizde mücadele etmeniz gerekebilir. Yurt dışı yolculuklar planlıyorsanız ani bir kararla iptal edebilirsiniz. Estetik güzellikle ilgili konularda tıbbi yardım alabilirsiniz. Eşin geliri, miraslar konusunda mücadele etmeniz gerekebilir. İş dünyasında iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU/2021

Çocuklarınız veya flörtünüzün eğitimi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Miras, ek gelirleriniz için mücadele edecek, aile içi sorunlarla uğraşacaksınız. İş dünyasında yeni başlangıçlarda dikkatli olmalısınız. Eğitim almaya başlayabilirsiniz.

AKREP BURCU/2021

Aile içi ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Flörtünüz, çocuklarınızla ilgili fikir ayrılığına düşeceğiniz konular olabilir. Evliliğinizde, ortaklı işlerinizde maddi konularla ilgi ani olaylar yaşayabilirsiniz. Flörtünüzle, çocuklarınızla mücadele edebilir sosyal çevrenizde değişiklik yapabilirsiniz. Ailenizin desteğiyle kariyerinizde olumlu gelişmeler olacaktır.

YAY BURCU/2021

Kardeşlerinizle fikir ayrılıklarına düşebilir veya ev değiştirebilirsiniz. Maddi kazançlarınızda değişiklik olabilir. Çocuklarınızla iletişimde zorlanacaksınız düzeltmeye çalışmak için çaba göstereceksiniz. Sözleşmeler, ortaklı işlerde dikkatli olmalısınız. Yeni bir eğitime başlamada kararsız kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU/2021

Kendinizle ilgili değişime gidebilirsiniz. Maddi gelirde artış için görüşmeler yapıp kendinizi anlatmaya çalışabilirsiniz. İletişim, reklamcılıkla ilgili yeni bir iş alanına geçebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili ani bir olayı çözmek zorunda kalabilirsiniz. Aile içinde gayrimenkul ile ilgili konular gündeminizde olacaktır.

KOVA BURCU/2021

Ticari kaynaklarla ilgili konular sizi düşündürebilir. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Parasal konuları doğru analiz etmelisiniz. Ailenizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kardeşler, komşularla ilgili ikili ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz.Yaptığınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız.

BALIK BURCU/2021

Günlük çalışmalarınızda mücadele ederseniz kazancınız artacaktır. Yurt dışına gitme hayalinizi bir süre ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizde değişiklik yapabilirsiniz. Anne ve babanızın sağlığına dikkat edin. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortak olduğunuz işlerde sonlanmalar olabilir.

MART 2021

KOÇ BURCU/2021

Kariyerinizde yükseliş yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyebilir iyi iletişim kurabilirsiniz. Yurt dışına gitme hayali kuruyorsanız bir süre ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle birlikte ikinci bir iş yapma ihtimaliniz olabilir. İş dünyanızda şans sizden yana. Evlilikte yaşanacak sıkıntıları aşacaksınız.

BOĞA BURCU/2021

Kariyeriniz için mücadele ederken pozisyonunuz yükselebilir veya iş değiştirebilirsiniz. Bu ay çok çalışmanız gerekecek. Eşin geliri veya miras beklentiniz bir süre daha ertelenebilir. Beklemediğiniz anda aşk yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU/2021

Aniden evlilik kararı alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle aşk yaşayabilirsiniz. Mahkemelerle ilgili bir konunuz gündeme gelebilir. Dil kursu veya eğitim için yurt dışına çıkmayı düşünebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU/2021

Arkadaş ve iş çevrenizden arkadaşlarınızla anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Evliliklerde sorun çıkabilir ve boşanma kararı alabilirsiniz. Uzak mesafelere seyahat etmeyi düşünebilirsiniz ancak planladığınız gibi gitmeyebilir. Eşinizin geliri veya miras beklediğiniz gibi olmayabilir. Yeni bir flörtünüz olabilir, çocuklarla ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile içinde birbirinizi anlayamadığınız olaylar yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU/2021

Planladığınız yurt dışı seyahatleri veya başladığınız eğitimde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile işinizi değiştirebilirsiniz. Ek gelirlerinizden fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Ortak işleriniz veya evliliğinizde anlaşmazlıkları ikili iletişimle çözebilirsiniz. Kardeşler, komşular yakın akrabalarla sorun yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU/2021

Kariyerinizde yeni iş fırsatları gelebilir. Ortaklar, evlilik ve yapacağınız sözleşmelerde belirsizlik olabilir. Geleceği göremiyorum diyebilirsiniz. Maddi konulara dikkat etmelisiniz. Miraslarla ilgili kazancınız artabilir.

TERAZİ BURCU/2021

Yeni iş başlangıçlarında net konuşmalar yapmalısınız. Yurt dışına gidebilir yeni bir  eğitime başlayabilirsiniz. Davalarınız varsa olumlu sonuçlanabilir. Aile arasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Parasal konularınız planladığınız gibi gitmeyebilir. Yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız.

AKREP BURCU/2021

Eşinizin kazançlarında tedbirli olmalısınız. İş hayatıyla ilgili yeni fırsatlar doğabilir. Evlilik ve ortaklı işlerinizde düşmanlara dikkat. Flörtünüze, çocuklarınıza fedakarlık yaptığınızı düşünebilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar arasında sorunlar çıkabilir.

YAY BURCU/2021

Kardeşler, akrabalar için maddi destek olabilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Çocuklarla, flörtlenizle ani gelişen olayların içinde olabilirsiniz. Maddi gelirinizde değişiklilk olabilir.Yaptığınız sözleşmelere dikkat etmelisiniz. Felsefi konulara ilgi duyabilirsiniz.

OĞLAK BURCU/2021

İş hayatınızda çok çalışabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kaos olabilir. Yaptığınız sözleşmeleri dikkatli okumalısınız. Parasal konulara dikkat edip planlı gitmelisiniz. Kendinizle ilgili değişim yapabilirsiniz. Kısa mesafeli yolculuklara dikkat! Eşin gelirinden dolayı kazançlı çıkabilirsiniz. Çocuklarla ilişkinizde zorlansanızda düzeltmeyi başarabilirsiniz.

KOVA BURCU/2021

Fedakarlık yaparak çok çalışmanız gerekebilir kariyerinizde yükselmek için bu zorlukları aşmanız gerekmektedir. Ailenizle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Daha uyumlu iletişim içinde olacaksınız. Parasal kazançlarınızda temkinli davranmanız gerekir gereksiz harcamalar yapmayın. Miras konularıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK BURCU/2021

Kişiliğinizle ilgili gelişmeler olacaktır. Güzellik konularına ilgi duyabilirsiniz. Maddi konularda zorlanabilirsiniz. Aile içindeki olaylara karışan kişilere dikkat etmelisiniz. Evlenmeye karar verebilirsiniz. Aklınız fikriniz işinizde olacak. Sosyal çevrenizde sorunlar yaşarken aynı çevreden yeni bir flörtünüz olabilir.

Aslı Uruç (Nisan Mayıs Haziran)

NİSAN 2021

KOÇ BURCU/2021

Koç burcu bilincaltı ile ilgili konularda kendını geliştirecek ve gecmişten gelen miras konularında çözümler elde edeceksiniz. Parasal anlamda internet iletişimin kullanılacağı yeni adımlar atmak için iyi bir zaman bu konuda çalışanlarınızdan destek alabilirsiniz. Sosyal çevreniz gelişiyor. Kariyerinizde otorite ile zorlu bir sürece giriyorsunuz. Ayın ikinci kısmında ise kişişel gelişime devam etmelisiniz çünkü kendinizi geçmişten gelen bazı konulardan sebep değersız yetersiz hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Parasal anlamda sözleşmeler ve antlasmalar gibi bir takım bitirişler sonlanmalar yasayabilirsiniz. İletişim konularında eğitim hayatı, tez veya anlasma hazırlamak kısa seyahatlere cıkmak ya da yakın cevrenizle  komşularınızla ya da kardeşlerinizle bağlarınızın kuvvetleneceği bir dönemdesiniz. Araba almak için uygun bir zaman. Ortak yatırımlar miras konularında ya da borç meselelerinin cözümlenmesi için yeni yollar bulacaksınız.  Sosyal cevreniz değişecek bu da size maddi anlamda yeni kapılar acacak. Sağlıgınıza dikkat edin bağısıklığınız düşük olabilir.

BOĞA BURCU/2021

Boğa burcu için bilinçaltı konularıyla ilgili yeni adımlar atacağı gizli düşmanların ortaya cıkacağı ve hastalığı olanların hastaneye gitmelerinin gerekebileceği bir dönem. Kariyeriyle alakalı otoriteyle sıkıntı yaşadığı uluslar arası antlaşmalar ithalat ihracat, yayınclık ya da hukuksal işlerde zorlanmalar yasayabilirsiniz. Gecmisten gelen sözlesmeler antlamalar ile ilgili sorunları çözümleyeceksiniz. Kişisel gelişime açık oldugunuz bir dönem. Ayın devamında ise kişişel gelişim ile alakalı yaptığınız egitim online ders almak kitap okumak veya seminerlere gitmek gibi faaliyetlere devam cünkü sizin için tam zamanı. Bilinçaltınızda uyanışlar farkındalıklar yaşayabilir kapalı alanlarda çalısmalarınız sonlanabılıır ve varsa gizli düşmanlarınız ortaya cıkacaktır. Evliliğiniz ve iş ortaklıklarınızla alakalı geçmişten gelen sorunlar da güzel gelişmeler yasayacaksınız. Karierinizde sıkıntılı bir dönemdesiniz. Yurt dısı bağlantılı işlerinizde yada hukuksal işlerinizde sıkıntılarınız artabilir. Bu aralar tüm motivasyanunuz gayretiniz para kazanmaya yönelik bu konuda çalısanlarınızdan ve yardımcılarınızdan destek alabilirsiniz. Evcil hayvan almak için iyi bir dönem.

İKİZLER BURCU/2021

Sosyal cevrenizin cok aktif oldugu yeni dostluklar kurduğunuz yada eskİ dostlarınızla görüşüp yeni antlasmalar yaptıgınız bir  dönemdesiniz. Kariyerinizde özellikle teknolojı anlamında büyüyüp yenilikler oluşacak bir dönemdesiniz. Yurtdısı işlerinizde din felsefe, hukuk işlerinizde kısıtlanmalar yasayabilir bu zorlanmalar sayesinde bir dönüşüm sürecine girebilirsiniz. Yeni imzalar atabilir bekarsanız sosyal cevrenizden biriyle evliliğe adım atmak için güzel bir zaman. Ayın devamında ise sizin ya da annenizin sağlık sorunları oluşabilir. Eviliğinizde ya da ortaklıklarınızda geçmişten gelen problemler ortaya çıkacak ve sosyal cevrenizden gelen yardım ile bu sorunlar çözümlenecektir. Bu zamanda bol bol kendinizle kalmak isteyebilirsiniz içe dönmek kendinizi dinlemek size iyi gelecektir. Enerjiniz ve motivasyonunuzun iş için olduğu bir dönemdesiniz. Bu sizin kariyeriniz için cok iyi olacak gelişecek iş arkadaslarınızdan özellikle bayanlardan destek alacaksınız. Sosyal cevrenize dikkat edın bazı konularda aldandığınızı fark edebilir bunların çözümlenmesini sağlayacaksınız. Yurtdısı konularında, felsefe din ya da hukuk konularda dönüşüm yaşayacaksınız.

YENGEÇ BURCU/2021

Kariyerinizde çok güzel gelişmelerin ilerlemelerin olduğu baslangıcların yada önemli kişilerle iş yaptığınız bir dönemdesiniz. Sanatsal yeteneklerinizin ilhamınızın arttığı ve bu ürettiklerinizi uluslararası arenada göstermeniz pazarlamanız yeni bağlantılar kurmanız belkide bir galeri acmanız adına güzel bir dönem. Müsterek yatırımlar,  vergi ödemelerinde,  borc-alacak düzenlemelerinde,  miras konularında ve kredi basvuruları için destek alacaksınız güzel bir dönem. Evlilik yada sözlesme işlerinizde sizi ileriye götürecek dönüşüm yasayacak otorite tarafından zorlanacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Evcil hayvan almak için iyi bir zaman. Ayın devamında ise flörtlerınız, arkadaşlarınız ve çocuklarınızla alakalı hissettiğiniz ve bitmesini  istediğiniz iliskilerden kurtulacaksınız. Kariyeriniz için gecmişten gelen özellikle calısanlarınız yardımcılarınızla alakalı sorunlar ortaya çıkacak ve çözümlenecek. Kendininizi geliştirdiğiniz farkındalıklar elde ettiğiniz bir dönem bunun için güc sarfediyorsunuz ve bu size yeni kapılar açacaktır. Uluslar arası işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz ya da üniversitede eğitiminize başlayabilirsiniz. Ortaklıklarınızda dönüsümler olacak. Sanatsal anlamda da çok üretken bir zamandasınız.

ASLAN  BURCU/2021

Kariyer hayatınızda yeni güzel baslangıclar için uluslararası işler ithalat ihracat yapmak hukuk işlerinde ierlemek için iyi bir zamandasınız yurtdısı baslantılı işlerde özellİkle sanatsal anlamda yapılanlarda dikkatli olmanızda fayda var. Yeni arkadaşlıklar edinebilir bu sayede yeni anlasmalar imzalayabilirsiniz. Çocuklarınızla  geçmisten gelen parasal sorunlar yasayabilirsiniz. Saglığınıza ve yanınızda çalısanlara yardımcılarınızla alakalı sıkıntı yasayabilirsiniz dikkat edin. Ayın devamında ise iş yasamaınızdaki olumlu gelişmeler özellikle kendinizi güven altına alma para kazanmak için emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Yurtdışı işlerinizde geçmişten getirdiğiniz bir takım sorunlar felsefe din ya da hukuksal anlamda süren bir mahkeme gibi cözümleri bulacağınız bir dönemdesiniz. Flörtleriniz çocuklarınız ile geçmis sıkıntılarınız gün yüzüne çıkacaktır. Rutin işlerinizde, evliliğinizde ya da ortaklıklarınızda oluşan fikir ayrılıklarından dolayı ilişkileri yapılandıracaksınız. Bu sizin gelecek yaşamınız için cok iyi olacak.

BAŞAK BURCU/2021

Şanslı bir dönemdesiniz, müsterek yatırımların artacağı borc-alacak işlerinizin düzenlendiği ve kredi başvurusu yapmak için iyi bir zamandasınız. Yatırım yapmak için özellikle bir ev yada gayrimenkul almak için tam zamanı. Ailevi konularda özellikle gecmişten gelen miras gibi yada yurtdısı ile ilgili konuların çözümleneceğı bir zaman. Parasal anlamda kazançlarınızın arttığı oldugu bir dönemdesiniz. Ayın devamında ise uluslar arası bağlantılarınızda, ihtalat ihracat işlerinizde, hukuksal işlerde, yayıncılık reklam işlerinizde, yada ünıversite eğitiminizle ilgili güvende olmak isteyeceksiniz bu konuda adımlar atabilir bazı bitirişler yasayabilirsiniz. Geçmisten gelen miras konularında cözülmeler olacak. İş yasamınızda kariyerinizle ilgili mücadeleler veriyorsunuz bunun karsılığını alacaksınız. Fakat bazı zorlanmalar yada sizi kıskananlar olacak dikkat etmelisiniz. Rutin işlerinizde kısıtlanmalar olabılır. Evliliğiniz yada sözleşmeli işlerinizde karar vermelisiniz. Çalışanlarınızdan destek aldığınız huzurlu bir aydasınız.

TERAZİ BURCU/2021

İkili ilişkilerde yenı bir ortaklık gibi imzalı anlasmalar için yeni başlangıclar yapabilirsiniz. Bekarsanız evliliğe adım atabilirsiniz. Araba almak için uygun biz zaman üniversite egitimi, doktora yapmak yurtdışına gitmek yayıncılık iletişimle alakalı işlerde calışmak yurtdışında yatırım yapmak ya da hukuksal  anlamda çözümlere kavuşturabilirsiniz ya da çocuklarınızı yurtdışına eğitime gönderebilirsiniz. Kardesleriniz yakın cevreniz, komsularınızla ilişkileriniz  daha da iyi olacagı biz zamandasınız aynı zamanda tez yazmak, anlasma hazırlamak, kitap yazmak, bilgi yaymak, sosyal medya ile ilgili ticarete baslamak gibi konularda adım atmanız iyi olacaktır. Ayın devamında ise bütün enerjinizi uluslararası bağlantı kurmak, yayıncılık reklam alanında genişlemek, hukuk, felsfe gibi bölümlerde üniversiteye baslamak yada eğitimi tamamlamak üzerine enerjinizi kullanacaksnız. Sözleşmeli işlerinizde ani olaylar karsısında gerginlikler yasayabilirsiniz.

AKREP BURCU/2021

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken belki hastane işlerinizin olabileceğı ama sonuclarının iyi olacagı bir zaman. Ortaklık yatırımlarınızda vergi, kredi, miras gibi konularda hareketliliğin olacağı ve bankalardan destek alacağınız bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizle kardeşlerinizde yada annenizle ilişkilerinizde problem olabilir. Kısa yolculuklarda zorlanmalar yasayabilirsiniz. Ayın devamında ise bütün hareketlilik sözleşmeli  işlerinizde,  evliliğinizde ve  günlük rutin işlerinizde yanınızda calısan kişilerde sağlığınızda olacak. Günlük rutin işlerinizde bazı değişimler olacak yada çalışan yardımcılarınızla ilgili bitirişler kopmalar yasayacaksınız. Yeni sözlesmeler imzalayabilir, evliliğinizi ya da ortaklıklarınızda kendinizi güvende hissedeceksiniz. Bu konularda şanslısınız. Sosyal cevrenizle görüşmeleriniz artacak. Ben bilirim dediğiniz bazı konularla alakalı gerginlikler yasayabilirsiniz. Maddi konularda zorlanmalarınız olacak fakat yanınızda calısanlar ya da ortaklarınızıdan destek göreceksınız. Yakın çevre ile yasadığınız sorunlar devam edecek.

YAY BURCU/2021

Aile içindeki iletişimle ilgili ilişkilerin sağlamlasması için iyi bir zaman. Ev yada gayiımenkul almak evinizi dekore ya da ev taşımak için iyi bir zamandasınız. Gizli düşmanlarınız ögreneblirsiniz. Bilincaltınızda olan bazı konular ortaya cıkıp cözümlenebilir. Kendinizi beğendiğiniz  bir zamandasınız,  ikili ilişkilerinizde ya da evliliğinizde catışma yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda ailenizle ters düşebilir biraz zorlanabilirsiniz. Sağlığınız ve calısanlar ile ilgili olumlu gelismler yasayabilir iletişiminizi artırabilirsiniz. .Evcil hayvan almak için iyi bir zaman. Ayın devamında ise evliliğiniz ve ya ortaklıklarınız için verdiğiniz büyük mücadelenin sonucunu alacaksınız.Yanınızda calısan yardımcılarınız ile ayrılış  kopuşlar yaşayabilirsiniz bu ayrılıklar sizin için iyi olacak bu sayede yeni başlangıclar yapacaksınız. Sanatal faaliyetleriniz artacak flörtleriniz ya da çocuklarınızla alakalı konular gündeme gelecektir. Parasal anlamda zor bir zamandasınız. Gecmisten bazı konular zihninize takılabilir sıkıntı yasayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU/2021

Eski arkadaslarla görüşmek, kitap yazmak, tez hazırlamak, kısa seyahatlere cıkmak, anlaşmalar hazırlamak, sosyal medya ile ilgili calısmak ve yakın cevrenızle kardeslerınızde görüşmeniz birseyler üretmek için iyi bir dönemdesiniz. Karizmatik olduğunuz ve flörtleriniz yada çocuklarınız tarafından desteklendiğiniz beğenildiğiniz, sanatsal faaliyetlerin arttığı spor yapmak için ve hobiler bulmak onlara vakit ayırmak için iyi bir dönemdesiniz. Parasal anlamda büyüyorsunuz gelişiyorsunuz. Ayın devamında ise karizmatikliğiniz artacak fakat kendinizi kısıtlanmış ve aileniz tarafından özellikle babanız tarafından baskı altına alınmış hissediyor olabilirsiniz. Maddi anlamda genislediğiniz imkan varsa teknolojık anlamda ilerleyerek para kazandığınız bir zaman. Yakın cevrenizle kardeşlerinizle olan ilişkilerde sorunlar yasayabilir bazı bitişler yasayabilirsiniz. Flörtleriniz cocuklarınız ya da ev hayatınızda değişimler olacaktır. Eski arkadaslarınızla görüşmeye baslayacaksınız. Kariyerinizde güzel gelişmeler olacak.

KOVA BURCU/2021

Eski işlerinizle alakalı yeni başlangıçlar yaptığınız ve maddi anlamda rahatladığınız bir dönemdesiniz. Ailevi konularda iletişimin arttığı bağlarınızın kuvvetlendiği bir dönem. Kendinizin özellikle aile tarafından desteklendiğiniz kişişel gelişim açısından güzel bir zamandasınız. Ayın devamında ise kişisel gelişim konularına çok açık olduğunuz hislerinizin kuvvetli oldugu ilham almaya acık bir dönemdesiniz. Spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi olarak geçmişten kariyerinizle alakalı aldığınız bir yaranız şifalanacak ve parasal sıkıntılarınız çözümlenecek. Uluslararası işlerinizde yada yüksek ögreniminizde baslangıçlar olabilir süregelen davalarınız varsa bunlarda sonlanmalar yasayabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle olan para meseleleriniz çözümlenecek.

BALIK BURCU/2021

Ben buyum dediğiniz kişisel gelisimle alakalı yeni bir eğitime seminere ya da online derslere başlamak  için güzel bir zaman. Maddi anlamda rahat bir zamandasınız önceden iş yaptığınz  uluslararası işlerde tekrar iş yapabilirsiniz. İletişimle ilgili yayıncılık kitap yazmak, tez hazırlamak, bilgi paylasmak yakın cevrenizle komsu ve kardeslerinizle ilişkilerinizin güclenmesi için yeni adımlar yeni bir dil öğrenmeye baslayabilirsiniz. Ayın devanımda ise parasal anlamda kendinizi kısıtlanmış hissedebilir yada kapalı alanlarda çalısmaya baslayıp bundan dolayı canınızın sıkılacağı bir zaman. Sosyal çevreniz de borç alacak işlerinden dolayı yada başka yatırım yada maddi konulardan dolayı büyük bir değişim yasayabilirsiniz. Kariyerinizde güzel gelişmeler olacak bu gelişmeler eskiden yaptığınız yurtdışı bağlantılı bir sözleşmeden devam eden bir davanızın sonuçlanmasından yada reklam yayıncılık işlerinden ötürü olabilir. Maddi anlamda zorlandığınız ve kardeşleriniz yada yakın çevrenizle iletisim konularında zorlanmalar yaşayabilir kendinizi  anlatamadığınızı düşünebilirsiniz.

ASLI URUÇ

MAYIS 2021

KOÇ BURCU/2021

Maddi anlamda rahatlayacağınız güzel başlangıçlar için iyi bir zaman iş yaşamınızda güzel gelişmeler olacak. Sağlığınızla günlük rutin işleriniz ya da evcil hayvanlarınızla alakalı ani sürprizler olacak. Ev ve aile konularında mücadeleler verebilirsiniz. Gecmişten kalan miras ya da ortak paralarınızla ilgili ailenizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Flörtünüz ya da cocuklarınız yurtdışında ise onlarla iletişim sorunları yasayabilirsiniz. Bilinçaltınız aktif olduğu bolca rüyalar görebileceğiniz bir zamandasınız kendinizde hislerinizde değişimler olabilir. 27 mayısta olan ay tutulması ise sizin iş yaşamınızda hareketlilige devam ettirecek, iletişimle alakalı internetten alışveris, kitap yazmak, anlaşma hazırlamak gibi işlerde size yeni kapılar açabilir. Ailenizle karşı karşıya kaldığınız miras konusundaki sıkıntılarınız daha ortaya çıkacak ve çözümlenecektir. Uluslararası işlerinizde üniversitede okuyorsanız yada doktora yapmak düşüncenız varsa yada devam eden davalarınız varsa onlarında çözümleneceği bir zaman. Sosyal çevrenizde de değişimler olacak bitirişler olabilir bu bitirişler maddi sebeplerden olabilir. Kendinizle yalnız kalarak daha iyi hissedebilirsiniz içe dönmenizin iyi olacağı bir zaman rüyalarınız artabilir.

BOĞA BURCU/2021

Kariyerinizde güçlü bir değişim yaşıyorsunuz yöneticiniz değişebilir yada siz yönetici olabilirsiniz. İşinizde teknolojik anlamda gelişmeler yapabilir ya da yapay zekayı kullanarak iş yapmaya baslamak için iyi bir zaman buda sizin maddi anlamda rahatlamanızı sağlayacaktır. Flörtünüzle ya da cocuklarınızla maddi anlamda sıkıntılarınız olabilir aynı zamanda gecmişten kalan vergi ödenmesi gereken kredi yada baska borçlarınızın ödenmesi için biraz zorlanacaksınız. Yakın cevreniz akrabalarınız ya da kardeşlerinizle ietişim konularında sıkıntı yaşayabilirsiniz onları aramaya özen gösterin. Bilgi akısı ağlayacak işler  anlasma hazırlamak, tez yazmak, iletişim sağlayacak işler yapma konusunda yardımcılarınız yanınızda çalısanlar tarafından destekleniyorsunuz. Sosyal  cevrenizde yeni arkadaşlıklar kuracak sosyalliğiniz artacaktır. Bilincaltınız geçmis konulara cok takılıyor fakat bu konuları cözmeniz ve şifalanmanız için iyi bir zaman. Ayın devanımda olan tutulmada ise maddi konularda gündeminizde olacak, ticari anlaşmalar, yeni  girişimler yapabilir ya da iş konusunda yeni başlangıçlar için iyi bir zaman. Müşterek yatırımlarınızda vergi kredi gibi işlerinizde borç alacak hesaplarınızda eski borclarınız yada hesaplarınız gündeme gelecek bu tutulmayla çözümlenecektir. İş arkadaşınızdan bir kayıp yasayabilirsiniz. Yardımcılarınızdan yanınızda çalısanlardan maddi anlamda destek göreceksiniz. Evcil hayvan edinmek yada almak için iyi bir zaman, arkadaş çevrenizde ki sosyalliğiniz artıyor. Arkadaslarınızın desteğiyle anlaşmalar yapabilir bekarsanız sosyal cevrenizden biriyle evliliğe adım atmak için iyi bir zaman olabilir. Bilinçaltınız hala çok aktif.

İKİZLER BURCU/2021

Bilincaltınızın hareketli olduğu içe dönmenizin size iyi geleceği bir zamandasınız. Bu şekilde kendinizi huzurlu dingin hissedeceksiniz. Kendinizi geliştirmek kendinize yatırım yapmak, seminerlere yada online eğitimlere başlamak bu konulara ağırlık vermek için çok güzel bir zaman. Kapalı alanlarda calısmaya başlayabilirsınız. Varsa gizli düşmanlarınızda ortaya cıkacağı bir zaman. Kardeslerinizle yada yakın komsularınız akrabalarınız ile iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. Sosyal cevrenizden de yaptığınız bir anlasmadan sebep arkadaslarınız ile ters düşebilir canınız sıkılabilir. Kariyeriniz büyüyor gelişiyor işi kousunda yenilikler yaşamanız yeni işlere başlamanız içiniyi bir zaman. Yurtdışı işlerinizde, üniversite’deki ögreniminizde ya da hukuki meselelerinizde kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Özelikle devam eden davalarınız varsa hapishane gibi konular gündeminize gelebilir. Bu kısıtlanmalar zor olsada ileriki zamanlarda sizin gelişmeniz büyümeniz için size iyi gelecektir. Evliliğinizde yada ortaklıklarınızda eski meseleler ortaya gelecek cözümlenmeleri için iyi bir zaman bu konular maddi olabilir. Sağlığınıza bu aylarda dikkat edin 27 mayısta olan ay tutulması ise size kapalı alanlarda çalısmanızı sağlacak yada bitmesi geren işlerinizi bitirtecek. Bilinçaltınızda değişimler yaşayacak hislerinizi anlamaya başlayacaksınız. Gizli düşmanlarınız var ise bunları farkettiğiniz bir zaman olacak, maddi olarak mücadele veriyorsunuz rutin işlerinizde değişiklik yok. İş yaşamınızda büyüyor gelişiyorsunuz. Yurtdışı yatırımlarınızda üniversite eğitiminizde ya da hukuki meseleleriniz çözüme ulaşacak ayrıca yurdışında yapay zeka gerektiren bir işe başlamak için güzel bir zaman sosyal cevenizden aldığınız yaralar şifalanıyor.

YENGEÇ BURCU/2021

Arkadas cevreniz cok hareketli yeni arkadaslar edinebilir eski arkadaslarınızla maddi konulardan sebep aranız bozulabilir. Arkadaşlarınız ile yeni anlaşmalar yapmanız mümkün. Bilinçaltınız çok aktif  kariyerinizde aldığınız yaraları kapalı alanlarda işe başlayarak şifalandırabilirsiniz. Sanatsal anlamda ilham almaya açık bir zaman ortaklıklarınızda yada evliliğinizde kısıtlandığınızı hissedeceksiniz. Yurtdışı işlerinizde çözümlenmeler olacak. Sağlığınızla alakalı eski bir hastalığınız gündeme gelebilir bu sebepten hastaneye gidebilirsiniz sağlığınıza dikkat edin. 27 mayıs ay tutulmasıyla sosyal cevrenızde bazı ani bitirişler yaşayabilirsiniz iş yaşamınızda olusan bazı problemleri işinize sahne önünde devam ederek ya da daha kendinize güvenli yapmaya başlarsanız problemleriniz çözülecek. Ortak yatırımlar bankadan kredi almak ya da arkadaslarınızdan borc almak yada ötelediğiniz bir ameliyatı olma için iyi bir zaman. Sözleşmeler de sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz bu zorlamalar sizin iyi sekilde dönüşümünüzü sağlayacak. Flörtleriniz ile eski konular gündeme getirip bazı bitirişler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU/2021

Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gayrimenkul  yada ev almak evden taşınmak evi dekore etmek için güzel bir zaman. Yeni arkadaslar edineceksiniz bazı arkadaşlarınız ile anlaşmalar yapmak için destekleneceksiniz. Ortaklarınızla problemleriniz olabilir ailenizle alakalı eşinizle problemleriniz olabilir. Enerjinizi hukuki işlerinize yda yüksek öğreniminize verebilirsiniz. Uluslar arası işlerinizde yada sanatsal anlamda yurtdışına açılabilir yeni adımlar atabilirsiniz. Müsterek yatırımlarınız artacak kredi veya vergi işleriniz çözülecek. Evliliğinizde yada ortaklıklarınızda kısıtlandığınızı düşüneceksiniz, ameliyat olmanız gerekebilir böyle bir durumda sonuç sizin için iyi olacaktır. Spora başlamak için de iyi bir zaman 27 mayıs ay tutulması ile de iş yaşamınızda eni güzel değişiklikler olacak yeni girişimler yapabilir yada terfi alabilirsiniz, aniden gelecek  fırsatlara dikkat. Ailenizle eski çözülmemiş konular gündeminize gelebilir bununla alakalı bitirişler yaşayabilirsiniz, annenizle münakaşaya girebilirsiniz. Sosyal cevrede aktifsiniz arkadaslarınız tarafından beğenilip övülüyorsunuz. Ortaklıklrınızın ve evliliğinizin güzelleştiği bir zaman. Rutin işlerinizde büyük değişimler olacaktır yardıncılarınız  size hizmet veren kimselerden problem yaşayabilirsiniz. Annenizle miras konularında sıkıntılarınız olabilir.

BAŞAK BURCU/2021

Yurtdışında işlerinizin artacağı üniversitede eğitim alıyorsanız bitireceğiniz devam eden hukuki süreciniz varsa sonuçlanacağı felsefe, din alanında yeni işler yapabilirsiniz. İş konularındaki yeni girişimleriniz ile ilgili flörtleriniz yada cocuklarınız tarafından desteklenecesiniz. Müsterek yatırımlar kredi vergi borc alacak işlerinizle mücadele veriyorsunuz, enerjiniz burada akacak. Tez yazmak, anlaşma hazırlamak, kitap hazırlamak, bilgi paylasımı sağlayacak işlere adım atabilirsiniz. Geçmişten gelen miras konularında zorlada olsa çözümlenmesi için iyi bir zaman. Bekarsanız evlilik ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Çalışanlarınızdan maddi anlamda destekleneceksiniz, evcil hayvan almak için iyi bir zaman. Çoçuklarınız tarafından da zorlandığınız bir zaman 27 mayıs ay tutulmasıyla iş hayatınızda başlayan yenilkle geişmeler devam edecek, üniversite ögreniminize devam yurtdısı işlerinzde iyiye gidecek. Müşterek yatırımlarınızda veya borç ilişkilerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaşınızdan kötü haberler alabilirsiniz. Gayrimenkul ev yada arsa almak için güzel bir zaman evinizi dekore ettirebilirsiniz. Kendinizi sanslı iyi hissettiğiniz bir dönem.Yakın cevreniz akrabalarınız yada kardeşlerinizle iletişiminiz daha iyiye gidecek. Yapay zeka ile ilgili bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bağışıklığınız düşebilir.

TERAZİ BURCU/2021

Müşterek yatırımlarınızın arttığı kredi almak borçlarınızın ödenmesi vergi işlerinizin çözümlenmesi için güzel bir zaman. Ailenizle miras işlerinizi çözümleyecek, maddi konularda kendinizi güvende hissedeceksiniz. İş hayatınızda mücadeleler veriyorsunuz. Bilinçaltınızda büyük değişimler olacak, evliliğinizde ortaklıklarınızda sıkıntılarınız olacak. Gecmişten gelen sorunlarla ilgili kardeslerınızle problem yaşayabilirsiniz. Bağışıklığınız düşük dikkatli olun. Kardeşleriniz komşularınız yada akrabalarınız ile ilgili geçmiş konuları konuşacaksınız. Flörtleriniz ile ilgili sorunlar olabilir. Ayın devamındaki ay tutulmasıyla yurtdışındaki işleriniz yatırımlarınız, üniversite eğitiminiz ile ilgili bir takım bitirişler düzenlemeler yapmak için iyi bir zaman. Aynı zamanda kardeşleriniz ve akrabalarınız ile görüşmeleriniz artacak. Bu ayda tüm enerjiniz işe yaşamınızda akıyor bu sayede gelişmeler büyümeler olabilir. Bu ay sizin ailenizle flörtlerinizle ilişkilerinizin zorlandığı çözülmemiş tüm eski konuların gündeme gelip çözüm bulması için iyi bir zaman. Çocuklarınız yurtdışına okumaya gidebilir sizde sanatsal anlamda yurtdısında yeni işler yapmaya başlayabiliriniz.

AKREP BURCU/2021

Evliliğinizde gecmişten gelen maddi borclardan ötürü sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni sözleşmeler yeni ortaklıklar kurabilir bekarsanız evliliğe adım atabilirsiniz. 27 mayıs ay tutulmasıyla birlikte müsterek yatırımlarınızın düzenlenmesi, vergi borçlarının ödenmesi bankadan kredi başvurusu, çözümlenmemiş miras işlerini de çözümlenmesi  için iyi bir zaman. Ortaklarınız yada eşinizle ilrtişiminiz kuvvetlenecek, geçmişte alamadığınız alacaklarınızı  almanız da mümkün. Akrabalarınız kardeşleriniz yada komşularınız ile sıkıntıarınız olabilir kısa seyahete gidecekseniz gezi planınızda problemler olabilir. Etraftan bir yakınınızı kaybedebilirsiniz. Sözleşmeli işlerinizde önünüze ani fırsatlar çıkacak bunları maddi anlamda değerlendirmelisiniz. Flörtünüz ve çocuklarınız ile ilgili konularda net düşünemiyorsunuz bu konularda karar vermeyin. Ev, gayrımenkul alabilir, evi taşıyabilir, dekore ettirebilirsiniz. Üniversite’ye başvuru yapmak, hukuki işlemlerinizi sonlandırmak içinde iyi bir zaman.

YAY BURCU/2021

Yardımcılarınız çalışanlarınız yada rutin işlerinizde değişiklikler gelişmeler olacak. İletişimle alakalı, kitap yazmak, internetten ticaret bilgi paylasım amaçlı konularda iş kurabilirsiniz. Çocuklarınız yada flörtlerinizle iletişiminiz artacak, sanatsal anlamda yeni seyler üretmeye yeni hobiler edinmeye baslayacaksınız, spora baslamak için de iyi bir zaman. Maddi anlamda aileniz tarafından kısıtlandığınızı düşünüyorsunuz bu konuda çocuklarınız ya da flörtünüz tarafından destekleneceksiniz. Kariyeriniz de hayallerinize kavuşuyorsunuz, yöneticinizle ve  iş arkadaslarınızla iletişiminiz güçleniyor. Geçmişten gelen kardeşlerinizle olan sorunlar çözümleniyor. Bu ay çok sosyalsiniz. Evliliğiniz de  ortaklıklarınızda mücadele veriyorsunuz yasam enerjiniz buraya akıyor fakat bu konuda ilahi yardım alıyorsunuz. Bilinçaltına attığınız yakın çevrenizle ilgili sıkıntılarınızıda çözeceksiniz. Ay tutulmasıyla birlikte ortaklıklarınızda evliliğinizde yaptığınız bazı sözleşmelerde değişimler olacak bu bitişde olabilir. Kişisel gelişim, kendinize yatırım yapmak özellikle merakınız varsa din, felsefe, okült çalısmalarda seminerler katılabilir ve online eğitimler alabilirsiniz bunun için çok uygun bir zaman. Maddi açıdan zorlanmalarınız olacak bunu da çalışanlarınızdan yada yardımcılarınızdan aldığınız destekle aşacaksınız. Bir kayıp haberi alabilirsiniz. Borç-alacak işlerinde kredi vergi gibi konularda sıkıntılarınız olabilir. Aileniden gelen sıkıntılarınızı çözdüğünüz zihnen rahatladığınız bir dönem. Araba almak istiyorsanız bunun tam vakti flörtünüzle ani münakaşalara dikkat.

OĞLAK BURCU/2021

Gayrimenkul almak, ev taşımak almak, dekore ettirmek için iyi bir zaman. Ailenizle cocuklarınızla ilişkileriniz düzenleniyor, gücleniyor yeni hobiler edinebilir, sanatla uğraşmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca spora başlamak içinde iyi bir zaman. Kendinize sınırlamalar koydugunuz kısıtlamalarla uğraştıgınız bir zaman, spor bu anlamda size iyi gelecektir. Bu aralar çok karizmatiksiniz, sağlıgınıza dikkat bağışıklık sisteminiz  düşük olabilir. Eski arkadaşlarınızla görüşmyebaşlayabilir ve daha sosyal olabilirsiniz. Maddi anlamda rahatladığınız büyüdüğünüz bir zaman. Aile ilişkilerinizde toparlanıyor. 27 mayıs ay tutulmasıyla çocuklarınızın eğitimiyle alakalı yada flört ilişkilerinizle alakalı yeni adımlar atabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmeye başlayabilirsiniz, karizmanızın yüksek olduğu bir zaman kendiniz baskı altında hissediyorsunuz. Hizmet gördüğünüz, calsanlarınızdan vede rutin işlerinizde değişimler oluyor. Aile içi gerilimler olabilir dikkatli olun hatta gerilimlerden uzak durun bu gerilimler sizim gelişmenizi sağlayacak. Annenizin sağlığına dikkat edin.

KOVA BURCU/2021

İletişiminizde özellikle kardesleriniz akrabalarınız ile bitişler olacak, ailenizle sorunlar artabilir ama cocuklarınız ve flörtlerınızle ilişkileriniz artıyor. Bağışıklık sisteminiz düşük sağlığınıza dikkat edin. Maddi anlamda sıkıntılarınız çözümleniyor. Kardeşlerinizle miras konularınız çözümlenecek. 27 mayıs ay tutulmasıyla gayrimenkul almak ev taşımak, dekore ettirmek, miras konularınızı çözümlemek için iyi bir zaman. Bu cözümlenmelerde sıkıntılarınız olacak. Yardımcılarınız yanınızda çalışanlar size maddi anlamda yara alabilirsiniz.İş hayatınızda geçmişten gelen yurtdışı bağlantılı olabilir yada hukuksal, dini felsefe alakalı  konularda aldığınız yaralardan sifalanıyorsunuz. Sosyal çevrenizden aldanma yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı konularda çevrenizle ilişkilerinizle alakalı şifalanma yaşıyorsunuz. Kişisel gelişim için çok güzel bir zaman, kendinize yatırım yapın bol bol.

BALIK BURCU/2021

Kendinizi yalnız ve kötü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Ortak yatırımlarda borc-alacak işleriniz de maddi anlamda vergi kredi gibi ödemelerinizde bitirisleriniz olabilir. Sağlığınıza dikkat edin hastaneye gitmeniz gerekebilir. Varsa gizli düşmanlarınız bu dönemde öğreneceksiniz. Kendinizi kapalı alanlarda çalısmaktan ötürü ve bilinçaltı bazı konulardan  ötürü kısıtlanmıs hissedebilir bu konuda ailenizden destek görebilirsiniz. Ev almak, taşınmak dekore ettirmek için de güzel bir zaman. 27 mayısta olan ay tutulmasıyla kardeşlerinizle akrabalarınız yada komşularınızla iletisiminiz güçlenecek, kısa seyahatlere gitmek isteyebilirsiniz. Tez yazmak, anlasma hazırlamak, kitap yazmak, internet aracılığıyla ticaret yapmak yeni iletişimle alakalı ticari bir işe adım atmak için de güzel bir zaman. Üniversite de yarım kalan eğitiminiz varsa onu tamamlamak yada doktora başvurusu yapmak, hukuki meselelerinizi tamamlamak için de iyi bir zaman. Bir arkadaşınızı kaybedebilirsiniz. Bilinçaltı rahatlama gelişme yaşayabilirsiniz, sağlıgınıza dikkat etmeye devam. Flörtünüz yada cocuklarınızla mücadedeler veriyorsunuz. Sanatsal anlamda üretimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz dikkatli olun.

ASLI URUÇ

HAZİRAN 2021

KOÇ BURCU/2021

İletişiminizin Çok iyi olduğu özellikle annenizle bir ay fakat yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde yada yüksek ögreniminiz de sıkıntılar yasayabilirsiniz. Rüyalarınız bu dönem artabilir ve bazı konularda kendinizi aldanmıs hissedebilirsiniz bu konuda kendinizi sıkmamalısınız. Fakat bu ayda gecmis den gelen bazı para meseleleriniz çözüme kavusuyor. Yeni bir işe adım atabilirsiniz bu iş internet ticareti ya da kitap yazma bilgi paylaşmak olabilir. Ani gerilmeleriniz olabili bu ayda sağlığınıza dikkat edin bağışıklığınız düşük. Arkadaşlarınız ile ilgili bazı yanlış kararlar alabilirsiniz üzülebilirsiniz. Ev kazalarına dikkat yanınızda çalışanlar ya da rutin işlerinizde de sıkıntılarınız olabilir. Ayın devamında dolunayla  beraber yurtdışı konuları, universitede ki eğitiminiz hukuki işleriniz yada din inanc felsefe gibi konularda değişimler yaşayacak yeni iletişim kanalları edineceksiniz. Kendinizde değişimler isteyecek daha fit ve hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız gelişmeye devam ediyor bazı konularda abartı yasayabılırsınız rüyalara dikkat edin rüyalarınız artabilir bu zamanda. Borç vergi kredi nafaka gibi konularda flörtünüz yada cocuklarınızın desteğiyle çözüm olacak. Yeni bir iş kurabilir kariyerinizde yeniliklere adım atabilirsiniz.

BOĞA BURCU/2021

Maddi anlamda değişiklikler yaşayacağınız güzel başlangıçlar yapacağınız bir ay olabilir, araba alabilirsiniz. Kendinizi yönettiniz  sözleşmeler ile alakalı  baskı altına alınmış hissedebilirsiniz bununla ilgili ani gerilimler yaşayabilirsiniz. Kapalı alanlarda çalışanlarınız artacak varsa gizli düşmanlarınız ortaya çıkacak. Sosyal cevrenız gelisiyor. Yeni arkadaslar ediniyorsunuz sosyalliğiniz artacak ancak arkadaş çevrenizde aldanmalar yasayabilirsiniz dikkat. İş yaşamınızda kendinizi ifade edemiyorsunuz fakat bu sıkıntılar sizin dönüşüp gelişmenizi sağlayacak, büyük mücadele veriyorsunuz. Borç alacak, vergi yada miras gibi ödemelerden aldığınız yaralardan şifalanıyorsunuz, kardesleriniz yakın çevreniz ve akrabalarınızla iletişiminiz artıyor. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz fakat  aileden gördüğünüz sevgiyi yetersiz bulabilirsiniz. Bu aydaki dolunay sizi maddi konularda daha hassas daha olgun ve adil davranmaya itecek. Borç kredi vergi bankacılık işlerindede hareketlenmeler ve duygusal düşündüğünüz zamanlar olacak. Maddi konularda ailenizi daha gözetip koruyacağınız bir zaman fakat kariyerinizde yapacağınız bazı değişimler ile ilgili ailenizle sıkıntılarınız olabilir. Ailenizden bir kaza haberi alabilirsiniz. Sosyal çevrede çok aktif ve sevildiğiniz bir dönem. Ailenizle alakalı hızlı davranabilir ani kararlar alabilir motivasyonunuzu güçlendirebilrsiniz. Aile içinde daha çok  ben diyeceğiniz bir zaman. Yurtdışı işleriniz ve  üniversite eğitiminizle alakalı yeni kararlar almayın yanılabilirsiniz bu alanda yorgun hissedebilirsiniz.

İKİZLER BURCU/2021

Kendinize yatırım yapmak için cok iyi bir zaman online seminerler ya da başka eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden kısıtlandıgınızı düşünebilirsiniz size istediğiniz değeri veremeyebilirler bu size başka yeni girişimlere zorlayabilir belki kapalı alanlarda çalışmaya başlayabilirsiniz. Müşterek yatırımlarda kredi vergi gibi para işlerinde sıkıntılarınız var. Para kaybı yaşayabilirsiniz mücadeleniz bu ay para için olacak. Merkürün retro olmasından dolayı ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde eski işlere dönebilir yada kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu ay ev kazalarına açıksınız bu konuda cok dikkatli olun hastaneye gitmeniz gerekebilir. Geçmişten gelen anneyle olan yarararınız gün yüzüne çıkabilir o konularda şifalanmaya başlıyorsunz. Yardımcılarınız yanınızda çalısanlar ile ilgili yanlış kararlar verebilirsiniz iki kere düşünün. İşinizle alakalı aldanmalar olabilir. Bu ay dolunayla beraber fiziksel şartlarınız degiştirmek isteyebilir spora baslayabilir egitim anlamında yeni şeyler yapabilir, hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Evlilik yada ortaklıklar ile ilgili yeni kararlar alabilir yeni başlangıclarda olabilir. İş yaşamınızda şans talihin yanınızda olması ani kararlar veremeniz sizi ilerletecetir. Süren davalarınız varsa iyi sonuçlar alacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Sosyal çevrenizde aldanmaya açıksınız. Özgür olmak marjinal fikirler ortaya atmak için iyi bir zaman artık ortaya çıkıp kendinizi göstereceksiniz. Meditasyon ve yoga’ya  başlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU/2021

Bilinçaltınız çok hareketli düşünceleriniz çok aktif. Ortak yatırımlar hisseli paralarınız yada borclarınız ile ilgili kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Bir yakınınızı kaybedebilrsiniz. Maddi konuda borclarınızla alakalı sosyal çevrenizden destekleniyorsunuz. Bu ay sizin için çok gergin sakin kalmaya calısın. Özellikle işinizle alakalı. Yurtdışında işleriniz varsa yada üniversitede okuyoranız bu konularda gelişmeler yaşayacaksınız süren davalarınız varsa onlarda sonuçlanabilir. Fakat bunlarla alakalı aldanmalar yasayabilirsiniz. Ailenizle alakalı geçmiş konular ya da annenizin varsa eski bir hastalığı gündeme gelebilir. Kardesleriniz yada yakın çevreniz ile iletişiminiz artıyor, kısa seyahetleriniz olabilir, işinizle olan sıkıntılarınız düzelmeye başlıyor. Bu dolunay ile hisleriniz daha kuvvetlenecek sosyal çevrede daha anaç davranacaksınız.Yanınızda çalısanlara, müsşterilerinize, yada işyerinizdeki diğer insanlara daha adil daha disiplinli davranacaksınız. Evcil hayvan alabilirsiniz. Maddi konularda hızlı kararlar almanız hızlı düşünmenız ve birazda ben demeniz iyi olacak çünkü  sıkılacaksınız özellikle vergi, kredi, bankacılık işlemlerinde! Çok sosyalsiniz yeni arkadaşlıklar kurup arkadas ortamında bolca bilgiler paylaşabilirsiniz. Sanat anlamında ilhamın aktığı bunu iş hayatınıza aktarabilirsiniz. Ortaklık ve aile yaşamınızda gerginlikler olabilir ama genel anlamda şanslısınız.

ASLAN BURCU/2021

Sosyal çevrenizin çok hareketli olduğu sosyal olduğunuz bir ay fakat bu ay bazı aldanmaar yasayabilirsiniz sizin sıkıntınız cocuklarınızla ya da varsa flörtünüzle. Flörtlerinizle eski konular gündeme gelecek ve sıkıntınız olacak fakat çözümlerde peşinden geliyor. İçe dönmek isteyebilirsiniz yalnız kalmak size iyi gelebilir. Evliliğinizde yada ortaklığınızda özgürlüğünüzün kısıtlandıgını baskı altına alındıgınzı hissedeceksınız. Sözleşmeler ile ilgili sosyal çevrenizden destek alıyorsunuz varsa gizli düşmanlarınız bu ay onları farkedeceksiniz. İşinizde ani gerilimler kopmalar yasayabilirsiniz. Çocuklarınızla aranız düzeliyor fakat yanınızda çalışanlar rutin işleriniz yada evcil hayvanınız varsa onunla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Bunlarla ilgili kayıp yaşayabilirsiniz. Dolunay ile beraber venüs aslan burcuna geçiyor yani elinize ufak tefek paralar geçebilir, spora başlayabilir kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz.  Marsın aslanda olmasından sebep bu dönemde çevrenizde çok anac görünecek daha hırslı olacaksınız. Ayrıca flörtünüz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir varsa olanı sağlamlaştıracak yada evli ve bebek istiyorsanız yeni bebek için de çok guzel bir zaman. Para konularında borç alacak yada eşinizin kazandığı paralar artacak. Radikal adımlar atabilirsiniz güçü değişimleriniz olacak.

BAŞAK BURCU/2021

Kariyerinizde cok hareketler yeni başlangıçlar güzel değişimler olacaktır. Fakat evliliğinizde ya da yaptığınız sözleşmelerde aldanma yaşayabilirsiniz. Müşterek yatırımlarda borç alacak kredi, nafaka, vergi gibi ödemelerde sıkıntılarınız olabilir. Değer görmede sıkıntılarınız var bundan sebep arkadaşlarınıza kırılabilirsiniz. Ev yada gayrimenkul almak evi dekore ettirmek için iyi bir zaman. Rutin işlerinizden bunalabilir kendinizi kısıtlanmıs hissedebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlıgına dikkat edin. Ailenize kendiniz anlatamadığınızı düşünüyorsunuz, çocuklarınızla yada flörtlerinizle de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama şanslı bir aydasınız kendinizi iyi hissetmelisiniz. İş yaşamınızda yeni başlangıçlar yenilikler olacak bunlar sizi yükseltecek iletişim anlamında. Bu dönem gayrimenkul yada ev almak taşınmak yada dekore ettirmek için iyi bir zaman. Sosyal çevrenizde geriliyorsunuz. Din fesefe inanç hayatı sorgulama gibi meselelerde  görüşleriniz değişebilir. Üniversiteye başlamak isteyebilirsiniz  aynı zaman da cocuklarınızlada iletişiminiz güçleniyor. Önceden olan borc alacak miras konularında yaralarınız şifalanıyor. Sanatsal konulara yatkınsınız. Aile içinde eskiye dönme daha ben deme zamanınız. Meditasyon yapmak yogaya baslamak için iyi bir zaman.

TERAZİ BURCU/2021

Yurtdışı bağlantılı işlerinizde üniversitede okuyorsanız egitiminizde din, felsefe gibi konularda eğitim almak gibi yeni başlangıclar yapabilirsiniz. Merkür retro oldugu için yarım kalan eski işlerinizi de tamamlamak için iyi bir zaman, bu konuda cocuklarınız yada flörtleriniz tarafından destekleneceksiniz yada yurtdışında sanatla alakalı bir işte yapabilirsiniz. Kariyeriniz için mücadeleler vereceksiniz bu sizi zorlayacak fakat iş yaşamınızdaki iletişim ile ilgili bazı sorunları cözeceksiniz. Şanslı bir aydasınız fakat sizi geliştirecek bazı zorlanmalar yaşayacaksınız özellike ailenizle ilgili. Ortaklarınız yada evliliğinizle ilgili geçmişten olan bazı sıkıntılarınız düzelecek, rahatlayacaksınız. Hastanelik bir durum olabilir. Çalısanlarınız rutin işleriniz yada sağlığınız ile ilgili kafa karışıklıgı aldanma yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz yada yakın çevrenizle iletişiminiz güçlenecek. Bilinçaltınızda tuttugunuz bu konulardada şifalanmak için iyi bir zaman. Bu aydaki dolunay sizin yurtdışında işleriniz varsa onları tamamlamanız din felsefe inanc gibi konularda kafa yormanız üniversitede okumak istiyorsanız tamamlamak isteyeceğiniz, iletisimlerinizde ise daha ciddi daha olgun sağduyulu ve adil olacagınız bir zaman. Flörtünüz var ise ilişkinizin daha sağlamlasacağı yoksa da yenı bir ilişkiniz olabilir. Sanat yada spora daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Kariyerinizle alakalı motivasyonunuzun yüksek olduğu hızlı düşünüp hızlı kararlar alabildiğiniz birazda dürtüsel davrandığınız bir zaman. Yanınızda çalısanlarla alakalı yada müşterileriniz, alanınız yada uzmanlığınızı değiştirmek isteyebilirsiniz bu konularda karar almayın. Kafanız biraz karışık zamana bırakın. Sağlıga dikkat ve ortaklıklarda ki sıkıntılar düzeliyor.

AKREP  BURCU/2021

Müsterek yatırımlarda alacak borç işlerinde vergi kredi veya miras gibi işlerinizde gelişmeler olacak. Oluşan bu borc meseleleri sizi  üzebilir bu konularda alacağınz kararlar sizi yakın çevrenizle iletişim konusunda zora sokabilir. Çünkü bu tür konularda aldanma yaşamanızın mümkün olduğu bir zaman. Merkürün retro olmasından dolayı kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu konuda dönüşüm yaşayacaksınız. Evliliğinizde ani karar alabilirsiniz kötü niyetli insanlara dikkat edin. Maddi anlamda geçmişle alakalı konularda sıkılabilirsiniz. Flörtlerinizle ve çocuklarınızla alakalı geçmişle ilgili sorunları çözeceksiniz. Bu dolunay’da kendinizi ailevi konularda yorgun hissedebilirsiniz, dalgınlık olabilir yanlış kararlar vermeyiniz. Borç alacak kredi vergi gibi konular gündeminizde borçlarını ödeyecek bundan mutlu olacaksınız. Çünkü maddi anlamda daha disiplinli daha rahatlayacak eliniz. Üniversite eğitiminize tekrar başlayabilir devam eden davalarınız gündeme gelebilir şans talih sizden yana! Kardeş ve yakın akrabalarınızla iletişiminiz güçlenecek. İletişim anlamında yenilikler yapabilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek maddi olarak güçleniyorsunuz.

YAY  BURCU/2021

Ortaklıkla alakalı evililiğinizle alakalı yeni başlangıçlar yapacaksınız. Ailenizde ufak yaralanmalar olabilir özellikle ayaklarından. Kendinizi değersiz hissedebilirsiniz bu konuların üstüne gidebilir ve şifalanacaksınız! Merkür retrosundan dolayı kendinizi ailenize  anlatamadığınız düşüneceksiniz eski meseleleriniz ortaya çıkabilir. Aynı zamanda sevgiyle ilgili problemler yaşayacaksınız. İletişim konusında ani sıkıntılar yaşayacaksınız ve maddi konularda zorlanacaksınız. Müşterek yatırımlarda kredi borclarında yada miras meselelerinde mücadele veriyorsunuz para konusunda belki rahatlayacaksınız yurtdışına açılmak için iyi bir zaman. Cinsel gücünüz artıyor. Motivasyonunuzu borç kredi vergi gibi işlerin çözümü için kullanacak bu konularda hızlı duşünüp hızlı karar vereceksiniz dürtüsel davranmamaya gayret edin. Evlilik yada ortaklıklarda kendinizi daha hassas duygusal hissedebilirsiniz.  Bu alanlarda bitiş kopuşlar yaşayabilirsiniz. Şans ve talih bu ayda sizi kardeşleriniz ile bağlarınızı güçlendirecek. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Ani kararlar ile ilişlkilerinizi bitirebilir maddi olrak yeni iş kapıları açmak yenilik kazanmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularda aldığınız yaralar iyileşmeye başlıyor.

OĞLAK BURCU/2021

Flörtlerinizde yada çocuklarınızla yeni adımlar atacaksınız, spora başlamak yeni hobiler edinmek için güzel bir zaman, bu hobiler size gelişim dönüşüm sağlayacak. Bu dönüşüm sizi zorlayacak. Ortaklıklar yada evliliğinizde enerjiniz akıyor. Maddi anlamda  rahatlıyorsunuz, büyüyorsunuz. Sosyal çevrenizden aldığınız eski yaralar şifalanıyor, cok sosyalsiniz. Bilinçaltınız gelişim gösteriyor. Bu dönüşümler sizi zihnen rahatlatacak. Ailevi olaylarda miras konusu gündeminize gelecek. Bu aydaki dolunay işyerinizde değişimler olabilir bu uzmanlığınızı değiştirme müşteri değişimi yada isyerini taşınması gibi olabilir. Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Kazalara karşı bu ayda ekstra dikkatli olun. Ortaklık anlaşmalar yada evliliğiniz ile ilgili yanlış kararlar verebilir dürtüsel davranabilirsiniz, dikkatli olun hızlı karar vermeyin. Maddi konularda kendinizi yorgun bezgin hissedebilirsiniz fakat bu ay şans talih paradan yana sizi rahatlatacak. Spora ve hobiye başlamak için tam zamanı, flörtünüz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinizde büyük değişimler hissedeceksiniz, fikirleriniz düşünceleriniz değişebilir daha yoğun düşüneceksiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmeye baslayabilirsiniz.

KOVA BURCU/2021

Ailevi konularda yeni kapılar açacaksınız yeni ev alabilir taşınabilir dekore ettirebilirsiniz, retro merkürden dolayı eski işlere dönüş yaşayalirsiniz. Gelişime açık bir zaman kendinize yatırım yapın. Kariyerinizde eski işlerinizle alakalı zorlanacaksınız. Rutin işlerinizde yanınızda çalısanlar varsa evcil hayvanlarınız yada sağlığınızla alakalı sıkıntılarınız olacak, bağışıklıgınız düşük dikkatli olun. Maddi anlamda oluşan işinizide etkileyen aldığınız yaralar şifalanıyor. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkacak, sizi zorlaybilir. Bu dolunay sizin sosyal çevrenizde olacak daha hisli davranabilir daha bazı şeyleri farkedip bazı arkadaşlıklarınızı bitirebilirsiniz. Bu arada flörtünüz  ve cocuklarınızla da ilişkileriniz gündeme gelecek o konularda daha disiplinli ve daha eskiye bağlı davranabilirsiniz. Hobi ye yada spora başlarsanız da sizin için iyi olur daha disiplinli olacağınızdan devamlılığı olacaktır. Maddi konularda aldığınız eski yaralar sifalanıyor. Aynı zamanda yanınızda calısanlar ve size hizmet edenler ile maddi anlamda anlasıyorsunuz belkide yeni müşteriler edineceksiniz. Hisleriniz açık bağısıklığınız güçlü ve ailenizle ilgili attığınız adımlarda desteklenmiyorsunuz.

BALIK BURCU/2021

Özellikle kardeşleriniz ve akrabalarınız ile ilgili iletişiminiz artıyor, kısa seyahetlere gidebilirsiniz, iletişimle ilgili bir işe başlayabilirsiniz. Yurtdısı bağlantılı eski yarın kalan işleriniz yada üniversitede ögreniminize devam edebilir yada hukuki meselelerinizi çözebilirsiniz. Flörtleriniz yada çocuklarınızla olan sevgi problemleriniz çözümlenecek bu sizi mutlu ediyor. Sosyal cevrenizde degişimler oluyor, ailenizle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz. Kapalı alanlarda çalışmaya baslayabilir yada varsa gizli düşmanlarınız onları öğrenebilirsiniz kardesleriniz akrabalarınız yada yakın çevrenizden birileri tarafından aldatılabilirsiniz. Bilinçaltınızda oluşan sevgi problemleriniz çözümleniyor, bu aralar hislerinize güvenin çünkü hisleriniz cok güclü. Bağışıklığınız güçlü fakat dolunayda kariyerinizle alakalı değişimle kopuşlar olacak ailevi konularda daha disiplinli daha adil olacaksınız. Din, felsefe, inanç, hukuki meselelerde geçmiş konular gündeme gelebilir, sosyal çevrenizde büyük değişim olacak bu değişim  size iyi gelecektir. Maddi anlamda ani gerilemeler olabilir dikkat! Evcil hayvan almak için de iyi bir zaman!

İlknur Çebi  (Temmuz Ağustos Eylül)

TEMMUZ 2021

KOÇ BURCU/2021

Aile icin harekete geçilecek ve sevdiklerinizin iyiliği için yapmak istediğiniz şeyler var. Koşuşturmadan dolayi ailenizi biraz ihmal etmiş olabilirsiniz. Temmuz ayı koçlar için ailelerine daha fazla vakit ayırmak olabilir. Temmuz ayı dinlenme için iyi bir ay olacak. Kısa bir tatil yapsanız bile uğrastığınız şeyde başarı kazanma gözüküyor  uygulama icin doğru bir zaman! Planlı, cesur adımlar icin güzel bir dönem. Koçlar bu yıl çok koşturacaksınız kendinize ve ailenize vakit ayirmayi sakın unutma!

BOĞA BURCU/2021

Para ve finans konusunda dikkatli olunması gereken bir zaman. Paranızı kendi emeklerinizle kazanacaksınız. Borçlanma, kredi konularına dikkat edin çok çalisiyor olabilirsiniz ama bu dönemde ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal ediyorsunuz. Yeni bir denge düzenlemeniz gerekiyor. Paranızı yaşam standartınızı nasıl garanti altına alabilirim diye çabanız var. Bu dönemde  iş düzeni çok önemli. Başarı güzel ama sevdiklerinize de zaman ayırın. Sevdiklerinizin hayatlarını garantiye almak için yeni adımlar atacaksınız.

İKİZLER BURCU 2021

Yenilikler, şans ve fırsatlar olacak bu ay yükselişleri yaşıyorsanız gelirinizin, kazancınızın artması daha fazla olacak. Eğer çok büyük yıkım yaşadıysanız bir şekilde telafi etme şansınız olacak. Alttan alarak  zedelenen imajınızı toparlayabilirsiniz. Değişimler yapılmalı. Daha cesurca, korkmadan kendi bilginizi ortaya koyabilirsiniz. İstediğiniz neyse ona göre davranın. Düşüş halindeyseniz değişimi cesurca yapın iyi olacak. Bu ay tekrardan toparlayabilirsiniz çok yoğun mayıs haziran geçecek temmuz ve ağustosta biraz durup dinlenmekde fayda var.

YENGEÇ BURCU/2021

Kötü yılların geride kalacağını hissedeceksiniz. 24 haziran dolunayı  karşı tarafın en sonunda sorumluluk aldığı anlamına geliyor. Dolunay kendi ayında olduğundan ilişkiler evliliğede dönüşebilir. Boşanma krizleriniz varsa bu ortaklığın bitimi anlamınada gelebilir. Birşeyleri bitirdiğiniz için  doğru insanlarla karşılaşma olasılığınız çok yüksek. Kendiniz için birşeyler yapacaksınız. Dini  yerlere veya köyünüze gidebilirsiniz huzur bulacaksınız. Tamamen kendi mutluluğunuz için cesur adımlar atacaksınız. Temmuz tatil ayı olacak sizin için!

ASLAN BURCU/2021

Sizi haksızlığa uğratan insanlar zarar görebilir. Adalet yerini buldu diyeceksiniz sizi üzmüş birileri sizi arayıp konusacaklar yada verdiğiniz bir borcu geri alacaksınız. Maddi manevi destek olduğunuz bir iyiligin karşılığını alacaksınız size geri donüşü var. Bir anda büyük bir para alacaksınız sizi huzursuz eden herşey çözülecek ikli ilişkilerde senin istediğin olacak. Uzlaşma görülüyor.

BAŞAK BURCU/2021

İş güçten dolayı zaman ayıramadığınız sevdiklerinize zaman ayıracaksınız. Tatil olabilir onları ziyarete gidebilirsiniz. Temmuz ayı sağlıkda şifalanma ve dinlenme olacaktır.

TERAZİ BURCU/2021

Yengeç burcunda ki yeniay bazı yeni adımları atacağınızı gösteriyor. Kazanıp haklılığınızı ispat edip karşı tarafa üzülebilirsiniz. Alttan alıp, karşı tarafın üzülmesine dayanamayıp üzülüyorsunuz. Kıyamıyorsunuz! Karşı taraf hata yapmış olabilir. Ama sizde çok ağır bir ceza vermişsiniz. Sevdiklerinizi düşünerek bazı adımlar atacaksınız. Sizin içinde temmuz en güzel tatil ayı. Sosyal medya, internet, hobi alanlarında çıkışlar olacak. Arkadaşlığın aşka dönüşmesi gözüküyor. Fakat karşı tarafa cesaret vermeniz gerekiyor.

AKREP BURCU/2021

Kandırma, yalan ve dolanlara dikkat edin bu ayda! Gizli ilimler, gizli bilgilerle uğraşmak için güzel bir dönem. Mantıkla hareket ettiginizde zarar görebilirsin. Sosyal çevrede çok güzel ilişkiler oluşacak. Güneş aslanda  dolunayda, kariyer, yeni bir iş veya yeni bir hedefiniz var. Belki hamilelik süreciniz başlıyor. Bir süreci sonuçlandırıp bitirip yeni bir döneme başlayabilrsin. Aile, yuva anlamında ciddi gündemde olan olaylar var. Plansız durumlardan dolayı kavga olabilir. Boşanabilirsiniz de!

YAY BURCU/2021

İstifa dilekcesi, otoriteyle çatışmak, mahkemelik olmak gündemde gozüküyor. Krediler, tazminatlar, primler size bu dönemde problemler verir. Borsa oynamada problemler görünüyor. Yeni bir başlangıc yapabilirsin. Çatışma konusunda kendi ayarlarınızı ayarlayın. İş hayatınızda kopuşlar veya ilişkilerinizde çok ciddi kopmalar olabilir. Eğitim hayatında belirsizlik, mahkeme kararında belirsizlik var. Aile hayatını kontrol edemiyorsun. Yeni bir sorun ortaya cıkabilir. Bu kardeşlerin veya uzaklarda olan birisi olabilir. Okulda olabilir. Göremedigin seyler var iyi arastırıp net olman gerekıyor ve borsa kayıplarına da dikkat!

OĞLAK BURCU/2021

Daha çok hizmet etmeye yönelik işlerde daha güzel kazanacaksın. İki yıl borsadan uzak dur. Yeni bir evlilik, yeni bir ortaklık gözüküyor. Bu ay çok fazla yanıltma var ve seni zorlayabilir. Dikkatli olun, engel yok ve yolların açık! Evlenmek zorundayım, şirket kurmak zorundayım gibi bir durum söz konusu. Bir miras sonuçlandırması olabilir. Bazı şeylerin sonuna gelmişsin.

KOVA BURCU/2021

Bir işe başlamak için adımlar var. Anlaşmalarınızı güzelce gözden geçirin. Dikkatlice ayarlayın. Yanılmalar olabilir. Karşınızda  olan bir erkek ve bir kadınla ilgili mahkeme olabilir. Bir kazanç gözüküyor veya birisi ile  kavga ediyor da olabilirsiniz. Eşinizle maddi konularda karşı karşıya gelebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya bitebilirsiniz. Aman dikkat! Karşınızdaki kişi size komplolarda hazırlayabilir. Ama siz bunu göremiyorsunuz. İlişkiler konusunda dikkatli olun. Finansal ve ilişkiler konusunda bazı şeyleri göremiyor olabilrsiniz.

BALIK BURCU/2021

İş yerinde bir problemle karşı karşıya kalınabilir. Ego çatışması veya bir  otoriteyle çatışma gözüküyor. Rutin hayatınızda köklü degişiklikler olabilir. Geri adım atmayacaksınız. Karşınızdaki insanlarla mücadele gibi bir durum söz konusu olabilir. İş görüşmeleri yapmakla ilgili gündemler olabilir. Yeni bir işe başlamak söz konusu. Olumlu yönde etkileneceksiniz. Dolunayda mahkemede problemler var. Zorlayıcı bir durum. İş hayatınızı yada rutin hayatınızı etkileyen birşey söz konusu olacak.

İlknur Çebi 

AĞUSTOS 2021

KOÇ BURCU/2021

Dolunay ve yeniaya bakarsak aslanda bunlar bize neler getirecek? Temmuz doğru bir zaman. Ama agustos da yanlis adim atabilirsiniz rahat ve plansiz davranmamalisin davranirsan riske girebilirsin. Basardim dediğin seyden zarar görme tehlikesi var. Koçlar bu ay sabirli olursaniz koşullar  size cok iyi gelecek. Kendine ve koşullara bakmadan ben yaparım dersen kaybedebilirsin. Ama bekleyip firsat kollarsan sen kazanacaksin. Başarma şansı veriyor ama tepetakla gitmeyide gösteriyor. Hata riski var sadece mantıklı ve planlı davranırsan yıldızlar senden yana! Eğer lüks araba, ev gibi seyler almaya kalkarsan büyük krize girebilirsin. Planlarin dışında birşey yapma ne yazik ki yıldızlar depremsel olaylarıda gösteriyor.

BOĞA BURCU/2021

Ne yazık ki stresli bir ay! İçgüdülerinize güvenip birşey olmaz deyip bazı adımlar atabilirsiniz. Bu mal alma, mal satma, arazi alma veya satma olabilir. Bu konuda rahat davranıp yanlış yapabilirsinz. Düşünmeden şımarıkca hareket ederseniz sıkıntı yasayabilirsiniz. Birileri yanlış adım atacak birileri kazanacak. Onurlu ve düzgün hareket edin. Ahlaki olarak düzgün olunmazsa kaybedebilirsiniz.

 YENGEÇ BURCU/2021

Kraliyet yıldızlı bir dolunay olacak. Burada  sadece bütçenizi sarsacak bir adım atabilirsiniz. Bir hayaliniz için bayağı yüklü bir miktar harcama yapabilirsiniz yada daha çok kazanmak için bir adım atabılirsiniz. Stresli ve riskli bir adım atabilirsiniz sonraki adımda bu yaptıgınız çok büyük bir kazanca dönüşecek hisleriniz doğrultusunda adım atacaksınız. Bu size iyi gelecek bu parayla ilgili attığınız adım size çok büyük bir kazanca dönüşecek. Ama yaşanan gerilimlerden dolayı birilerine birşeyleri göstermek için iş yapıp riske girerseniz para kaybedebilirsiniz.

ASLAN BURCU/2021

Tatil için en güzel ay çok riskli bir adım atma var. Ama bu çok riskli maddi manevi büyük bir kayıp olabilir fakat aslan gücü ve egosuyla güzel bir adım var. Sizinde konforunuzu etkileyecek bir adım. Ağustosta mümkünse  adım atmayın. Dengeyi bozan birşeyler yapılıyor ya büyük bir  başarı yada büyük bir düşüş gözüküyor. Sakin durun ağustos ayında adım atmayın. Yoksa rakiplerinizin büyük bir adım atmasına sebep olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU/2021

Size rakip yada düşman olan kişilerin hatalı birşeyler yapacağını gösteriyor. Bu kişilerin fazla riske gireceğini gösteriyor önünüz açılacak terfi edeceksiniz gezegenler tedavi ve şifa anlamıda veriyor.

TERAZİ  BURCU/2021

Yanlış adımlar atma fikri var. Bir arkadaşınızın veya çevrenizdikilerden birinin bir hata yaptığını gösteriyor. Yanlış davranan birileri var. Yanlış davranıp konforlarına zarar verecek kişiler var. Size saldırarak itibarlarına  zarar verecek kişiler gözüküyor. Fakat başkalarının yaptığı bir yanlış size büyük bir avantaj olarak geri dönecek..

AKREP BURCU/2021

Anlaşmazlık ve kopma medeni halinizle ilgili karar verme durumunuz var. Sevgiliniz varsa,eşiniz varsa ayrılık gösteriyor. İşiniz varsa ayrılıp kariyer degişkliği gibi bir çıkmaz duruma sokabilir. Otoriteyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu otorite kanunlar olabilir. Zihinsel faaliyetlerinizi iyi kullanamıyor olabilrsiniz. Birşeylerin sonuna geldiginizi (iş,ev,aile) gösteriyor.

 YAY  BURCU/2021

Ağustos ayında gördüğünüz duyduğunuz şeyler gerçek değil! İkili ilişkilerde, iş ilişkilerinde kandırılma var. Birşeyleri yaşarken kontrol edin. İlişkilerde talan ve dolanın en yüksek hali. Bazı gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Ayın sonuna doğru dolunayda mahkeme bitebilir ve eğitiminiz bitebilir.

OĞLAK BURCU/2021

Ortak gelirler, miraslar, borçlar veya iş tazminatı gibi konularda zorluklar var. Kalp ve damar sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Marjinal bir ilişki olabilir hayatınızda. Ortak gelirle ilgili problemler var. Yanılma ve yanıltma çok fazla gözüküyor.

 KOVA BURCU/2021

İkili ilişkilerde zorlanma var. Bu aile içi gerçek sıkıntılara sebep olabilir. Yeni bir süreç başlıyor. Para konularını kontrol edemiyorsunuz. Para konularında dikkatli olun. Tazminat, prim, ortak gelirde veya eşinizin parası miras olabilir bu konuyu netleştirmeye doğru gidiyorsunuz. Bir ilişkinin sonuna gelmişsiniz.

 BALIK  BURCU/2021

Sağlığınıza  dikkat edin. Verilen sözler yerine gelmeyebilir. İşten ayrılış veya rutin birşeylerden vazgecebilrsiniz. İkili ilişkilerde çözümsüz kalan problemler olabilir. 22 ağustos artık birşeylerin sonuna geldiğinizi gösteriyor. Bu iş arkadaşlarınızla veya işinizle ilgili olabilir. Zorlayıcı bir dönem balıklar için mahkeme veya ailemizle ilgili derdimiz büyüyebilir.

İlknur Çebi 

EYLÜL 2021

KOÇ BURCU/2021

Ortaklıklarda birseyleri netlestirebilirsiniz. Ortak kararlar alinabilir ancak karsi tarafin kararsizligi zaman kaybetmenize sebep olabilir. Planlarınızın net olması  ve düzenlenmesi gerekiyor. Özellikle birileriyle bazi olayları netleştireceksiniz. Karsı tarafın kararsız tavırları karışıklığa sebep olabilir. Siz kararlı kalın ve karşı tarafin fikir değiştirmesine engel olun. Planlar aksıyorsa planları uygulamanın yolunu bulun. Yanlışları düzenlemek için çok doğru bir ay.

BOĞA BURCU/2021

Yanlış anlaşılmalar, ikili veya iş ortaklıklarının bozulması söz konusu. Kendi işinizi yapıyorsanız çok değer verdiğiniz bir çalışanınızı kaybedebilirsiniz. İlişkilerin bozulması gündemde. Üzülebilirsin. Bir yerde çalışıyorsan değerini bilemeyebilirler. İlişkileri ve bazı sorunları düzenleme zamanı. Evliler çocukları ve ailesiyle zaman geçirsin. Keyifleri için birşeyler yapma zamanı.

 YENGEÇ BURCU/2021

Aile içi yüzleşilmemiş konuşulmamış ne varsa konuşulacak. Aile içi karışıklıklar olabilir. Aile içinde her an bir kavga ve stres gözüküyor. Bundan dolayı sakin olmakta fayda var ama konuşulması gereken şeylerin konuşulup sonuçlandırılması gerekiyor. Aksi takdirde büyük kavgalara sebebiyet verebilir. Sakladığınız seyleri anlatmanız gerekiyor. Bilmediğiniz şeyler varsa sizde öğreneceksiniz eylülde aile içi karışıklıklar var. Herkesle bağlarınızı koparma eşiğindesiniz sakin olun.

ASLAN BURCU/2021

Kendinizi anlaşılmıyor hissedeceksiniz. Sizi anlamadıklarını düşüneceksiniz kendinizi anlatmak için çabalayacaksınız. Kardeşler, akrabalarla ilgili bir takım sorunlar yaşanabilir. Bazı konularda(ortaklık,iş) netleşmeniz gerekecek cok net kararlara bağlanın kararlı durumunu göstermezsen arkadasların, iş arkadasların ve ilişkilerinde aranızın açılmasına sebep olacaksın. Zihnini netleştir para konusuyla ilgili düzenlemeler yapılması gerekiyor bu dönemde para size akabilir. Daha çok kazanmak için hırs yapma daha büyük kayba neden olur strese gerek yok çok zorlamayın!

BAŞAK BURCU/2021

Parayla ilgili hesap kitap yapmanız gerekiyor. Gelir /gider bütce yapmanız lazım. Gözünüzden kaçan bir ödeme size fazla cezalı gelebilir. Ödemelerinizi kontrol edin parasal bir düzenleme gelir ve gidere odaklanmanız gerekiyor. Hobilerden gelir kazanmak istiyorsan yap doğru zaman senın için gökyüzü paraya odaklanın bu ay diyor. İlişkilerin gerilme durumuda var. Bu karışıklığı fark edeceksiniz. Biraz karışık bu yüzden finansal işlere odaklanın mahkeme konularında bu sene çok şanslısınız. Adalet yerini bulacak eğer haklıysanız kesin siz kazanacaksınız.

 TERAZİ BURCU/2021

Artık hayatınıza bir düzen getirmeniz gerekli. Bu işhayatı,aile hayatı,ev hayatı olabilir. Herşeyi düzenlemeniz gerekiyor. Şimdi düzenlemezseniz herşey karışabilir. Ve buda sizin için kötü olacak. Mars’ın 12. Evde olması bırseyler yapmaya enerjiniz olmadıgını gösterıyor. Birileri hakkınızda konuşup iftira atabilir, dedikodu yapabilir. Bu durumu herkese anlatmanız gerekiyor. Aksi  takdirde herkese rezil olabilrsiniz. Bir an önce kendinizi ifade etme çabasına girmeniz gerekiyor. Eğer kendinizi ifade etmezseniz kaybedersiniz. İlişkiniz varsa gizlememelisiniz.Yoksa arkanızdan bunu ortaya çıkarıp rezil edilebilirsiniz. Riskli bir durum söz konusu merkur 1. Evde olması hayatınızı düzene sokmanız gerektigini gösterip, harekete geçmelisiniz diyor. Birileri size zarar vermeye kalkabilir. Arkanızdan komplo dönebilir. Dikkatli olun yoksa maddi zarara uğrayabilirsiniz yaşanan şeyler sizi hasta edebilir. Doğru adım atmakta zorlanabilirsiniz.Eylül biraz gergin bir ay sizin için.Vergi ödemelerine dikkat!

 AKREP BURCU/2021

Bir şey bulup ayağa kalkabiliyorsun ama düşebilirsinde! Acele etmeyin biraz mantıklı olun yeni bir iş girişimi veya eşinizle ilgili herhangi bir konu gündemde olabilir. Dikkatli olmanız gerekiyor .Evli değilseniz sevgilinizle olan olaylar sizi sıkabilir. İkili ilişkilerde çok problemler var. Para konusunda dikkatli olun. Borsa oynuyorsanız sıkıntı olabilir. Kandırılma olasılığınız yüksek. 26 eylül de merkür retroda mümkünse  önemli kararlar almayın. İlişkiler konusunda arkanızda konuşanlar var. Dedikodu var. Bu sizi depresyona sokabilir gizli düşmanla  uğraşmak zorunda kalabilirsin. Arkanda oynanan oyunları göreceksin. Dikkatli olmalısın.

YAY BURCU/2021

Sosyal çevrede çok büyük bir artış var. Kariyerinle ilgili, çocuğunla ilgili, veya senin anneliğinle ilgili önemli bir başlangıç var. Aile hayatında bazı gerçekleri görmüyorsun. Ailenle ilgili bir konuda yanılıyor olabilirsin. Cesaretin yüksek. Dikkatli olmalısın. Arkadaşlarınla biraz gerilme olabilir. Bir arkadaşına borç verirsen geri alamayacaksın. Ayın sonunda  sana yapılan entrika ayyuka çıkmış durumda. Karşındaki insanların yalan söylediğini gösterıyor.Biraz uyanık ol!

OĞLAK BURCU/2021

Okula başlamak, astrolojiye baslamak  gibi şeyler söz konusu. Uzağa bir yere gidiyorsun. Hayalindeki birşeyle karşı karşıya geliyorsun. Hayal ettiğin şeyi yapacaksın. Seyahat iptali olabilir. Uzaklardan sürpriz bir haber gelecek. 15 eylül’den sonra kariyerinde ciddi bir hareketlenme var. Kariyerin canlanacak. Hayalindeki birşeyi geliştireceksin.

KOVA BURCU/2021

Uzaklara gitmek, bir okula gitmek veya bir davayla ilgili hız kazanma var. Tazminat alabilirsiniz. Primlerle ilgili konular da var. Eşiniz yeni bir iş kurabilir. 26 eylül’de  yeni bir işe başlamayın. Eskiden gelen şeyleri değerlendirin. Yeni şeylere gidersen sonuçlandıramazsın. Geçmişden bir sevgili bir iş gelebilir yalan ve dolanın çokca olduğu bir dönem. Ağustostan sonra aldanmaların en çok olduğu dönem herseye inanmayın!

BALIK BURCU/2021

Evlilikle ilgili gündemler var. Yeni bir  ekip arkadaşı, yeni bir evlilik olabilir. Bazı şeyler ne yazık ki net degil. Güçlü bir ekip kurmuş olabilirsiniz ama yanılmalarda olabilir. Ortak harcamalar, borclanmalar, vergi borcları çıkabilir. Maddi konulardan yara alabilirsiniz. Borclanmalarla ilgilide olabilir bu yaralanmalar. Eşiniz yeni bir işe baslayabilir fakat eşinizle aranızda gerilimler söz konusu ne yazık ki ikili ilişkilerde kaos gözüküyor.

OYA BLACKBURN  (EKIM KASIM ARALIK)

EKİM 2021

KOÇ BURCU / 2021

Koc burclari icin Ekim’in ilk haftasi ikili ilişkiler, ortaklik ve bir yılı aşmış aşk ilişkilerinde yeni bir sürec başliyor. Evlilik teklifleri ya da yeni iş birliktelikleri gündeminizi oluşturabilir. Uranüsün calışarak kazandığımız gelirler evine yaptigi olumlu açılar bu değişimin ani ve beklenmedik şekilde gerçekleşebileceğini göstermekte. Ekim ayinin 2. yarisinda ise burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile ayin ilk haftasi planladiginiz işlerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

BOĞA BURCU / 2021

Boğa burçları  Ekim ayının ilk yarısı iş hayatı, günlük rutin ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Uzun zamandir kronik bir rahatsizligi olan kişiler sağlikla ilgili olumlu tedavi yöntemleri keşfedebilir. İş hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler çabalarınız sonucu çözüm bulabilir. Ayın ikinci yarısı daha çok içinize yönelip, pek fazla sosyal ortamlarda bulunmak istemeyeceksiniz, meditasyon, dua, acik havada yürüyüşler ruhunuza iyi gelecek.

İKİZLER BURCU / 2021

İkizler burcu icin Ekim ayi keyifli bir ay olacak. Zevk aldıkları hobileri kazanca dönüştürmek ellerinde. Bu ay şansli rasltantılar, aşk hayatlarında ya da çocukları ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Ay sonununa doğru arkadaşları ile ilgili bilmedikleri bir gerçekle yüzleşmeleri ve bu konuyla ilgili bir adim atmaları olası!

YENGEÇ BURCU / 2021

Yengec burcları Ekim ayına ev ve aile hayatlarını ilgilendiren bir yeniay ile giriyorlar. Aile içinde yaşanan hareketli bir gündem, taşınma planları, anne babayla ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. Kariyer hayatlarında bir tamamlanma yasayıp, başka bir bölümde işe başlamak, terfi almak söz konusu olabilir. Bu gelişmelerin toplum tarafindan takdir edilmesi, veya unvanınızda bir değişiklik olmasi olası bir durum.

ASLAN BURCU / 2021

Aslan burcları Ekim ayında yeni bir eğitime başlama kararı alabilir. Harekete geçmekte çok aceleci davranmadan detaylari inceleyerek karar vermek doğru olacaktır. Kardeşlerle ilgili ufak problemler söz konusu olabilir. Yapacağınız kısa yolculuklarda bir takım aksilikler yaşayabilirsiniz. Ayın ikinci haftasi yurtdışı veya yüksek öğretimle ilgili haberler vereceğiniz kararlarda size yardımcı olacaktır.

BAŞAK BURCU / 2021

Ekim ayının ilk haftaları gündeminiz finas konuları, harcamalarınız üzerine olacak. Gelir   ve gider dengesini iyi sağlamanız gereken bir ay. Aşırı harcamalardan kaçınmalı, gelirlerinizi arttırmak için alternatif fikirler üretmelisiniz. Yönetici gezegeniniz merkürün retro hareketiyle ay sonuna doğru geçmisten gelen bir borcunuzu kapatmak ya da kredi ödemenizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ BURCU / 2021

Terazi burçlari için kendileriyle ilgili kişisel kararlar alacakları, geleceğe yönelik önemli planlar yapacakları bir aya giriyorlar. Fiziksel görünümlerinde de bir değisikliğe gitmek isteyebilirler. Kalıcı değişikler için yönetici gezegeniniz venüsün akrep burcundan çıkmasını ve merkürün retro hareketini bitirmesini beklemek daha uygun olacaktır. Ay sonuna doğru ikili ilişkilerinizde  veya  ortak yaptiğiniz işlerle ilgili bir konunun çözüme ulaşması söz konusu.

AKREP BURCU / 2021

Kendinizi sosyal çevreden izole etmek isteyeceğiniz, ic dünyanıza yöneldiğiniz bir aya giriyorsunuz.  Belki de size huzur getirecek yeni bir terapi yöntemi keşfedeceksiniz. Ay sonuna doğru ufak tefek sağlık sorunları ile uğraşmanız gerekebilir. Stresden uzak kalmaya özen gösterin, açık havada yürüyüşler ruh ve beden sağlığınıza iyi gelecektir.

YAY BURCU / 2021

Yay burçları  Ekim ayı boyunca kariyer ve aileleriyle ilgili konulara odaklanacaklar. Kariyerlerinde uzun zamandır bekledikleri heyecan verici gelişmeler yaşarken ev ve aile ortamındaki belirsizlikler biraz endişeli ve kararsiz hissetmelerine neden olabilir. Eskiden birlikte çalıstıkları iş arkadaşlarından alacakları sevindirici haberlerle hayatlarında önemli kararlar alabilirler.

OĞLAK BURCU / 2021

Oğlak burçları uluslararası ticaret veya hukuksal konularla ilgili büyük maddi kazanç sağlayabilecekleri bir döneme giriyorlar. Bazi oğlaklar ani gelişen bir durumla yurtdışına taşınma kararı alabilir. Yönetici gezeniniz satürnün yeni ay ve kuzey ay düğümü ile yaptığı olumlu açılar bu değişimin size iyi gelecek ve kalıcı bir değişim olacağını göstermekte. Yakın çevrenizde yaşayacağınız bir takım sorunlar sizde bulunduğunuz çevreden uzaklaşma hissi yaratabilir. Bu gibi durumları planlarken merkür retrosu bittikten sonra bir adım atmanız daha doğru olacaktır.

KOVA BURCU / 2021

Kova burcları için finansal konulara odaklanacakları bir ay! Eşlerinin gelirinde artışlar, miras, sigorta, kredi gibi gündemler söz konusu. Marsın da finans alanınızda ki yeniay’a kavusum etkisiyle gelir gider dengesinde bazı ayarlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz, aşırı harcamalardan kaçınmalısınız bu ay.

BALIK BURCU / 2021

Ekim ayında gündeminiz ikili ilişkiler, anlaşmalar iş ortaklıkları üzerine yoğunlaşıyor. Evlilik ve iş tekliflerine açık bir dönem. Hızlı  gelişen olaylarla bir takım kararlar almak, imzalar atmak durumunda kalabilirsiniz. Neptünün sözleşmeler alanınıza yaptığı sert açılar nedeniyle  herhangi bir konuda adım atmadan önce güvenilirliğini çok iyi araştırın, aldanmalara açık bir ay sizin icin!

OYA BLACKBURN  

KASIM 2021

KOÇ BURCU / 2021

Ayın ilk haftasi vergi, borc, miras ,sigorta gibi konular sizi megul edebilir. Bu konuların ikili ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olması söz konusu. Ayın ikinci yarısı  Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasının aldığı güzel açılar ile bu anlaşmazlıkların  olumlu bir çözüme ulaşması mümkün. Önümüzdeki altı ay içinde maddi kazançlarınızda bir artış görülebilir.

BOĞA BURCU / 2021

Kasım ayının ilk yarısı ikili ilişkilerle ilgili oldukça yoğun bir gündeminiz var. Yeni işbirlikleri için çok iyi düşünerek adım atmanız gereken bir dönem. Ayın ikinci yarısı burcunuzda gerçekleşecek ay tutulması ile size zorluk çıkaran, ilerlemenizi engelleyen durumların ani bir şekilde sonuçlanması ve kendinizi geliştirmeniz için yeni fırsatların karşınıza çıkacağı bir döneme gireceksiniz.

İKİZLER BURCU / 2021

Kasım ayı boyunca ikizler burcu beden ve ruh sağlıklarına özen göstermeli. Sağlık ve günlük rutinlerinizle ilgili hayat alanınızda gerçekleşek olan ay tutulması ile  çevrenizde veya kendinizde soğuk algınlığı , kronik hastalıklar gibi rahatsızlıklar baş gösterebilir. Günlük rutininiz veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu değişimlerin psikolojinize iyi geleceğini öngörebiliriz.

YENGEÇ BURCU / 2021

Kasım ayının ilk haftaları ani tesadüflerle güzel bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olan yengeçler çocukları ile ilgili güzel haberler alabilir. Bazı yengeçler şans oyunlarında kazanırken, bazıları hobilerini kazanca dönüştürme fırsatı edinecek. Arkadaşlık ve sosyal çevreyle ilgili bazı çözülmesi gereken sorunlar meydana gelebilir. Bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırmanız söz konusu.

ASLAN BURCU/ 2021

Kasım ayında  ev ve aile hayatınıza yoğunlaşacaksınız. Yeni bir ev almak, bulunduğunuz yerden çok daha uzak bir bölgeye taşınma kararı almanız olası! Yurtdışı veya yüksek öğrenimle ilgili beklediğiniz bir haber varsa ani sevindirici gelişmeler olabilir. Bu ay sonuna doğru bazı arkadaş gruplarında veya kariyerinizde bir takim ani değişimler söz konusu. Bu değişimler ailenizle daha fazla ve kaliteli zaman geçirmeniz için size fayda sağlayacak.

BAŞAK BURCU/ 2021

Basak burçlari icin Kasım ayı boyunca yakın çevreleriyle ilgili hızlı gelişmeler, kardeşlerin sorumlulukları nedeni ile kısa seyahatler ve eğitim ögretim konuları ile ilgili planlar gündemde olacak. Ufak tefek kazalara açık olduğunuz bir aydasınız. Trafikte dikkatli araç kullanmak, yurtdışı seyahatleriniz varsa tüm seyahat detaylarını tekrar gözden geçirmek yerinde olacaktır.  Süre gelen hukuksal konularınız varsa ay sonunda sonuçlanması mümkün.

TERAZİ BURCU/ 2021

Finansal konularda oldukça aktif bir ay sizleri bekliyor. Yeni kazanclar elde edebileceğiniz fikirler ve firsatlar hızla karşınıza çıkabilir. Ancak büyük borçlar altına girmek, kredi çekmek, büyük harcamalar icin uygun bir dönem değil. Riskli yatırımlardan kacınmalısınız. Geri ödemeler için oldukça çok çabalamanız gerekebilir. Miras, nafaka, kredi gibi beklediğiniz gelirlerle ilgili koşullarınız  ay sonuna doğru netlik kazanacak.

AKREP BURCU/ 2021

Burcunuzda gerçeklesecek yeni ay size sürpriz birliktelikler, sıra dışı yollarla gelen evlilik veya iş teklifleri getirebilir. Çok ani gelişebilecek rastlantısal durumlar kalıcı birlikteliklere dönüşebilir. Büyük riskli yatırımlardan uzak durmanız gerekirken, küçük çaplı ekstra kazançlar sizi sevindirecek. Büyük kararlar vermeden aile büyüklerinizin fikrini almanız büyük kazançlar elde etmenizi sağlayabilir.

YAY BURCU/ 2021

Ruh ve beden sağlığınıza önem vermeniz gereken bir aya giriyorsunuz. Ani gelişebilecek hafif atlatacağınız sağlık sorunlarına alternatif yöntemler arayabilirsiniz. Yeni keşfedeceğiniz şifa terapileri kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu dönemi kalabalık ve stresli ortamlardan uzak,  bol bol dinlenerek ve sakin geçirmeniz size fayda sağlayacak!

OĞLAK BURCU/2021

Kariyeriniz ve hedeflerinizle ile ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Buna bağlı olarak yaşadığınız yeri  değiştirmek, uzak bir yere taşınmak, aile içinde bazı düzenlemeler yapmak gereği  söz konusu olabilir. Bu değişim uzun vadede varsa çocuklarınız için veya kendi keyif aldığınız uğraşlara daha fazla zaman ayırabilmeniz için olumlu bir süreç. Bu dönem de aile büyüklerinin sorumluluklarını üstlenmeniz de gerekebilir.

KOVA BURCU /2021

Kasım ayında yurtdışı ve yüksek öğrenim ile ilgili yeni planlar yapmak için destekleyici görünümler var.  Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilgili şasırtıcı haberler alabilirsiniz. Kısa seyahat planlarınızda bazı iptaller veya değişiklikler söz konusu olabilir. Bu ay alacağınız kararlarda daha esnek olmaya özen gösterin, olaylar tam da planladığınız gibi gelişmeyebilir.

BALIK BURCU /2021

Balık burçlarının Kasım ayı gündemi gelir gider dengesi! Uzun zamandır bekledikleri bir geri ödeme ya da kredi talebinden olumlu haberler almaları muhtemel. Harcalamalarda aşırıya kaçmadan dengeli alış verişler yapmaniz gerekiyor. Çalışma ve iş koşullarında ani ve beklenmedik değişiklikler olması söz konusu!

OYA BLACKBURN  

ARALIK 2021

KOÇ BURCU / 2021

Koçlar Aralık ayına yurtdışı, basın yayın, seyahatler, yüksek öğrenim ile ilgili konularda bir güneş tutulmasıyla giriyor. Güneş tutulmaları yeni başlangıçları işaret ettiğinden, bu ay cok istediğiniz yurtdışı seyehatleri için planlar yapabilir, yurtdışı ile ilgili işlerinizde yeni adımlar atabilir, basın yayın, yüksek öğrenim ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Yaptığınız planlar cok hızlı sonuç verecek. Aralık’ın son haftası kardeşlerinizle bir araya gelebilir, yakın çevreniz, komsularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.

BOĞA BURCU / 2021

Aralık ayına borçlar, krediler, miraslar, gibi başkasının kazançlarından elde ettiğiniz gelirler ilgili alanınızda bir güneş tutulması ile giriyorsunuz. Bu alanlarda krizlerle gelen  yenilikler mümkün. Beklediğiniz bir ödemeyle ilgili ayın ortasından itibaren haber alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem.

İKİZLER BURCU / 2021

Aralık ayına evlilik ve ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek olan bir güneş tutulmasıyla giriyorsunuz! Bu alanda yenilikler, evlilik teklifi, iş ortaklıkları gibi konuların gündeminize gelmesi mümkün. Ancak herhangi bir sözleşmeye imza atmadan çok iyi düşünmeniz, tüm ayrıntıları göz önünde bulundurmanız gerekir. Attığınız adımlardan çok hızlı sonuçlar alacaksınız. Ay sonuna doğru uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda tamamlanma yaşayarak yepyeni bir döneme başlayacaksınız.

YENGEÇ / 2021

Aralık ayında iş ve günlük koşturmalara yoğunlaşıp sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Soğuk algınlığı, kronik rahatsızlıklar günlük rutininizi etkileyebilir. İş yerinde bazı tatsızlıklar meydana geldiyse de ay sonuna doğru sorunlar çözümlenecek. Bu aralar bol bol kendinize zaman ayırıp stresden uzak, ruhunuzu besleyecek faliyetlere yönelmelisiniz.

ASLAN BURCU / 2021

Çok güzel bir ay Aslan burçları için! Aşk, eğlence, çocular ve hobilerinizle ilgili  güzel baslangıçlar yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu konularda atacağınız adımların sonuclarını çok kısa zamanda almanız mümkün. Emek verdiğiniz sanatsal faliyetlerden kazanc elde etmek üzere girişimlerde bulunabilirsiniz. Ay sonuna doğru bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırmanız gerekebilir. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarda bir takım değişimler olması muhtemel.

BAŞAK BURCU / 2021

Aralık ayında gerçekleşecek olan günes tutulması Başak burçlarının ev ve aile ile ilgili alanlarda daha fazla sorumluluk almalarını gerektirecek. Yeni bir ev almaya karar verebilir, taşınma planları yapabilirsiniz. Tutulmanın satürnden aldığı olumlu açılar bize bu değişimin kalıcı ve uzun vadede mutluluk verici olduğunu isaret ediyor. Bu ay kariyerinizle ilgili de önemli gelişmeler olması muhtemel.

TERAZİ BURCU / 2021

Terazi burcları Aralık ayına yakın çevre ve kardeşleriyle ilgili konularda sanslı bir güneş tutulması ile giriyorlar. Bol keyifli seyahatler edecekleri, kardeşleriyle ilgili sevindirici gelişmelerin olacağı bir dönem başlıyor. Hukuksal konularda yararınıza gelişecek, kazanclı durumlar söz konusu. Yurtdışı seyahatlerini  veya uluslararası ii birlikteliklerini destekleyen görünümler var bu ay! Fırsatları iyi değerlendirin.

AKREP BURCU / 2021

Aralık ayındakı günes tutulması önümüzdeki aylarda maddi kazançlarınızla ilgili yeni baslangıçlar olacağına işaret ediyor. Bu değişimler bazı zorlanmaların ardından gelebilir. Kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz, sorunlara karsı pratik çözümler üretip hızlı adımlar atacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu adımları kendinizi ve cevrenizdeki kişileri yıpratmadan, aşırı hırsdan uzak durarak yapmanız sizin lehinize olacaktır. Aile büyüklerinin maddi manevi desteklerine açık olun!

YAY BURCU / 2021

Bu ay bucunuzda gerçekleşecek olan güneş tutulması size hayatınızla ilgili yeni baslangıçlar yapmanız için firsatlar sunuyor. Evlilik kararı almak veya yeni iş ortaklıkları için olumlu bir döneme giriyorsunuz. Bu konularda attığınız adımların sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alacaksınız. Çalışmalarınızın karşılığını maddi manevi alacağınız, aylık gelirlerinizde artışların olduğu güzel bir döngü. Fırsatları değerlendirin.

OĞLAK BURCU / 2021

Aralık ayında gercekleşecek güneş tululması oğlak burçlarının gizli kalmış yaşam alanlarında gerçekleşecek. Bu dönemde inzivaya çekilmek, ruhunuza iyi gelecek çalışmalara yönelmek, yeni şifa yöntemleri keşfetmek için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeniz size iyi gelecektir. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmanız, sosyal çevreden kendinizi bu dönem için soyutlamanız doğru olur. Ay ortasında sizi strese sokan bazı işlerin sonlanması, kendinize yeni bir rutin oluşturmanız söz konusu olabilir. Bu kurduğunuz yeni düzen ruhsal ve bedensel sağlığınıza faydalı olacaktır. Eğer evcil bir hayvan edinmek gibi bir niyetiniz varsa bu dönem çok uygun gözükmekte.

KOVA BURCU / 2021

Aralık ayında gerçekleşecek olan güneş tutulmasi sizin kariyeriniz, toplum önündeki imajınız ve ünvaniniz konusunda yenilikleri haber veriyor. Hızlı bir şekilde gelişecek olaylarla uzun zamandır üzerine çalıştığınız bir işte kariyer firsatı yakalayabilir ya da terfi edebilirsiniz. Ancak ev ve aile hayatını ihmal etmemeli, ailenize de kaliteli zaman ayırarak ev ve iş dengesini iyi ayarlamalisiniz. Bazı kovalar aile büyüklerinin sorumluluklarını almak durumunda kalabilir.

BALIK / 2021

Aralık ayının ilk haftası gerçeklesecek olan güneş tutulması ile zihninizin  yurtdışı ile ilgili işler, yüksek öğrenim, ticaret gibi konularla meşgul olacağı bir döneme giriyorsunuz. Uzun seyehatlerinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Önceden tüm ayrıntıları gözden geçirip güvenilir seyahat şirketleriyle yolculuk etmeniz bu dönem oldukça önem taşıyor. Yolculuklarda bazı eşyalarınızı kaybetme riskiniz olduğundan bu konuda daha dikkatli olmalısınız.  Bu dönemde kardeşler ve yakın çevrenizden gelecek güzel haberler sizi sevindirebilir.

 

******************************************************************************

 

 

 

 

 

Cevap Yaz